harika bir örüntü ama gercek askların ve asıkların olduğuna hele bu zamanda kaldığına inanmıyorum.artık hersey mantık cercevesiş dediklerinde....insanlar sevmeğide unuttular bence değer göstermeyi de... (sitere)
Sitere ve diğer arkadaşlar, başkasından beklemeyin,ya da karşınızdakini beklemeyin.dolu dolu hesapsız ve çılgınca SEVİN ve SEVİLİN... üzerinize düşeni yapın karşınızdaki de eşek değildir heralde
Sitere ve diğer arkadaşlar, başkasından beklemeyin,ya da karşınızdakini beklemeyin.dolu dolu hesapsız ve çılgınca SEVİN ve SEVİLİN... üzerinize düşeni yapın karşınızdaki de eşek değildir heralde [/quote]
bu sözüne katılmıyorum kartal eşek olanlar var çünkü.yıprandığınla kalabiliyorsun çünkü :-[
bu sözüne katılmıyorum kartal eşek olanlar var çünkü.yıprandığınla kalabiliyorsun çünkü
haklısın be yarence,böyle olmasını istediğim için yazdım. ........ olduğunu bilmiyor muyum sanıyosun. hesapsız olmasını isterim sevginin,ondandır isyanım gönlüme ve gönüllere...
eğer bunu yazabiliyorsan yani karşılıksız olmasını sevginin istiyorsan sen karşılıksız bişiler yapıyorsun diye düşünürüm ben bu yüzden de kendine isyan etme bence başka gönüllere et.nede olsa ......... olan onlar
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin ! Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Bu site, içeriği kişiselleştirmenize, deneyiminizi uyarlamanıza ve kaydolduğunuzda oturumunuzu açık tutmanıza yardımcı olacak çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerezleri kullanmamıza izin veriyorsunuz.