ısparta! gül şehir.. başın sağolsun..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan humyra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

humyra

Kullanıcı
kımılerı esını kımılerı kızını hatta kızlarını.. kımıleri mınıcık yavrusunu..  kımılerı hocasını profesorunu.. kımısı oğlunu kımısı dayısını kımı amcasını .. kımıde canı abisini biricik kızkardesını.. annesini!! babasını!! sevdiğini!! vefat edenlere ganı ganı rahmet dılıyorum.. arkada, tüm ömürleri boyunca koskocaman bi acı yasayacak olanlarada sabır sabır sabır dılıyorumm..

[eklenti yönetici tarafından silindi]

Gerçekten çok üzücü.. Onlarca insan bir anda göçtü gitti.. Ne diyelim ölenlere Allah rahmet eylesin, geride bıraktıklarına da sabır... 

Allah rahmet eğlesin günahlarını affetsin inş zor bir durum geride kalanlarda sabır versin inş tüm yurdumuzun başı sağolsun arkadaşlar ölüm işte hep ensemizde aldığımız nefeste...

Rabb'im ölenlere rahmet etsin, geride kalanlara sabır versin inş. ama bilim adamlarımızı kaybetmiş olmamız düşündürmüyor değil... eğer bir komplo varsa muhakkak bedelini ödeyeceklerdir...  >:(  başımız sağolsun  :-[

Çok garip bir olay...
İnişe o kadar az bir zaman kala hiçbir teknik hata yokken uçağın ani düşüşü herkesi çok şaşırtıyor...
Allah rahmet eylesin
Kalanlara da sabır versin Rabbim...

Allah Rahmet eylesin , Yakınlarına sabır  ve başsağlığı diliyorum. Hiç birimizin yarın için garantisi yok.

çok üzücü bir olay uçağa binmekten korkardım ama bu olaydan sonra daha bi korkar oldum :(Allah rahmet eylesin yakınlarına da sabır diliyorum..

allah rahmet eylesin ve yakınlarına sabırlar versin.... hayat bir anlık işte herşeyi dert etmemek gerek  :-[

:-[ölenlere ALLA'tan rahmet,  kalanlara sabır diliyorum. Uçağın düşmesinde parmağı olanları da ALLAH ıslah etsin...

Geri