IQ TESTİ (gerçek)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan FreNzA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben cevap verme dışında nasıl mesaj yollayabilirim bilmiorum yardımcı olur musunuz teşekkürler :-[

gözlük' Alıntı:
ben cevap verme dışında nasıl mesaj yollayabilirim bilmiorum yardımcı olur musunuz teşekkürler :-[

Merhaba.

Açmak istediğini konu ile ilgili Kategoriye girdikten sonra sağ üst köşede bulunan "Yeni Konu Başlat" butonuna basarsanız, önünüze yeni bir sayfa açılır. Konuyu buraya yazdıktan sonra "gönder" butonuna basınca, paylaşımınız yayınlanır. Başlık yazmayı unutmayın lütfen.
Siteyle ilgili merak ettiklerinizi Görüş,İstek Ve Şikayetleriniz Bölümü'mümüzden sorabilirsiniz.
Teşekkürler.

ya ben de 127 çıktım ama soruları çözerken heralde ben düşük zeka falan cıkarım dedim ama yırttık allahtan  :) heralde destekli sallamışım teşekkürler test için ;D

110 ve üzeri cidden yüksek zekaysa ben aptal sarışın deilim demektir  ;D oley 115 çıktı  ama forumdakilerden kötü neyse yhaf aklı pazara çıkarmışlar herkes kendininkini almış böleside ii

arkadaşım eline sağlık da bu test bilimsel bir değer taşımıyormuş ;) bem de ciddiye alıp çözüyorum yaa :D ama sorular güzeldi...

126 çıktı bende neden bu kadar renkli bi kişiliğe sahibim diyordum :P
saol gerçekten eğlenceli ama çok çok sıkıldım zaten anca 20 soruya kadar çözdüm..:)

Geri