Açmak istediğini konu ile ilgili Kategoriye girdikten sonra sağ üst köşede bulunan "Yeni Konu Başlat" butonuna basarsanız, önünüze yeni bir sayfa açılır. Konuyu buraya yazdıktan sonra "gönder" butonuna basınca, paylaşımınız yayınlanır. Başlık yazmayı unutmayın lütfen. Siteyle ilgili merak ettiklerinizi Görüş,İstek Ve Şikayetleriniz Bölümü'mümüzden sorabilirsiniz. Teşekkürler.
ya ben de 127 çıktım ama soruları çözerken heralde ben düşük zeka falan cıkarım dedim ama yırttık allahtan heralde destekli sallamışım teşekkürler test için ;D
110 ve üzeri cidden yüksek zekaysa ben aptal sarışın deilim demektir ;D oley 115 çıktı ama forumdakilerden kötü neyse yhaf aklı pazara çıkarmışlar herkes kendininkini almış böleside ii
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin ! Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Bu site, içeriği kişiselleştirmenize, deneyiminizi uyarlamanıza ve kaydolduğunuzda oturumunuzu açık tutmanıza yardımcı olacak çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerezleri kullanmamıza izin veriyorsunuz.