İnternette kaplumbağa hızı günleri

  • Konbuyu başlatan zor_yilar
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Teknoloji Dünyası kategorisinde zor_yilar tarafından oluşturulan İnternette kaplumbağa hızı günleri başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,901 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Teknoloji Dünyası
Konu Başlığı İnternette kaplumbağa hızı günleri
Konbuyu başlatan zor_yilar
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan artiztttt
Z

zor_yilar

Kullanıcı
17 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Ülkemiz içerisinde barındırılan siteleri dolaşırken hız sorunu yaşamayan internet kullanıcıları, yurt dışındaki bir siteden veri almaya kalktığında, tabiri caiz ise, yerlerde sürünüyor. Bunun nedeni, ülkemizi yurtdışına bağlayan hatlarda yaşanan problem.

Fiber kablolar bizi bağlıyor!

Fiber optik kablolarla yüksek miktarda veri trafiği sağlayan bu hatlarda yaşanan fiziksel sorunlar, tüm ülkedeki internet kullanıcılarını derinden etkileyebiliyor. Örneğin, hız limitiniz kadar size indirme hızı sunan ücretli dosya paylaşım sitesi Rapidshare bile, an itibarı ile çok düşük hızlarda hizmet verebiliyor.

Ülkemizde çok popüler olan ve bu yavaşlamadan nasibini alan diğer siteler arasında; Facebook, YouTube ve Google'ın bazı sunucuları bulunuyor.

Sorumlusu kim?

Türkiye ile diğer ülkeler arasındaki veri iletişimi, şu an için Türk Telekom'un önderliğinde kullanıcılara sunuluyor. Konuyla ilgili olarak resmi kurumlardan ve Türk Telekom'dan henüz bir yanıt gelmiş değil.

:: Yavaşlık, sizi de canınızdan bezdirdi mi?

Alıntı
 
S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Benim pc zaten yavaş,alıitım artık  no problem,hızlanırsa ayak uyduramam diye korkuyorum asıl  8)
 
A

artiztttt

Kullanıcı
1 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
İzmir
Valla Ben Gün Gelecek Türkiyenin İnterneti Kapanacak Diye Korkuyorum Tarihini Tam Bilmiyorum ama 2012 mi neydi sanırım tam hatırlamıyorum ama İnternet Sisteminin Yenilenmesi İçin Yatırım mı Ne yapılacakmış Elin Adamı Milyon Dolarları Yatıracak Bakalım Bizim Ülkemiz Buna Katılabilecek mi + Bunun Hesabını Bize Keserler mi Bunlar Aklımı Kurcalıyor :)
TTnet'e alıştım Artık Dünyanın En pahalı İnternetini Kullanmamıza Rağmen Hala Kaplumbağa Gibi İnternet Kullanıyoruz :) Diğer Ülkelerle Kendimizi Kıyaslamamız İmkansız..

Yazı için Teşekkürler :)
 
Üst