İnternet Sitesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Cafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Cafer

Kullanıcı
Arkadaşlar ben güzel bir internet sitesi açmak istiyorum ama tutulacak bir site istiyorum ama bir türlü konu bulamıyorum. Sizce nasıl bir site açmama lazım forum mu yoksa normal bir site mi? Bana yardımcı olur musunuz? Konusu ne olursa çok tutulur?

Evet ama çokta geniş yaparsam konuların ayrıntılarına yer vermekte zorlanırım ve böylece çok tutulcağınızı sanmam

Açmak kolay ama sonrası önemli tabi ki,sitenin ilgi çekici olmasını istiyorsan insanları ve siteyi beslemen gerekir.Nelere ilgin var mesela,hangi konulara yatkınsın?Düşün karar ver ::)

Ne tür site istiyosan söyleyim.
Bence Teknolojik içeriğe sahip olan bir site aç.
İçerisinde programlar,yamalar,oyunlar vs. He birde online oyun hileleri olan site olursa
acayip tutulur. ;D
Ayrıca siteni arama motorlarına özellikle ve özellikle google amcamıza tanırtmalısın ki
arama yapılınca senin sitende çıksın piyasaya.
Merak ilmin hocasıdır güzel kardeşim.
Ben hiç bilmiyodum ama şimdi web sitesi kurdum.
Araştırarak öğrenirsin.Selametle.. (:

En iyi bildiğin neyse sadece o konu üzerine bir site aç. (eğlenmene bak)
Açtığın site için başka şeylerden vazgeçme, zira yapacağın şey kendi adına güzel bir site olsa da, diğer milyonlarca blog yada forum sitesinden farklı olmayacaktır. (tahminim)
Ve açık söylemek gerekirse, tutulacak yeni bir fikir ortaya çıkara bildiğimde kendim harekete geçerim.
:)

Ve açık söylemek gerekirse, tutulacak yeni bir fikir ortaya çıkara bildiğimde kendim harekete geçerim

Doğru,çoğu kişi aynı düşüncede
İlginç,farklı ne olabilir...ki ilginç birşeyde bırakmadılar bizlere  ???

Osman abi,gerçekten katılıyorum bu son sözüne.
Tutulacak bir site olsa bende kendim yapardım.
Fikrim birden değişti. ;D ;D

Yapılmayan çok farklı şeyler mutlaka vardır, belki yüzlerce hatta binlerce. ama bunların aklımıza gelmesi teknolojinin geldiği ve geleceği yerle eş zamanlı. yani hızla gelişen teknolojiyle birlikte, her yıl yepyeni icatlar ve bunlarla birlikte yeni yeni sektörler çıkıyor ortaya. ooo.. ben istemiyorum bu kadarını abi :D doğa hayatı, ağaç altında bir bardak çay.

Cafer arkadaş, gel vazgeç bu işlerden. bak yaşında erken harcama zamanını sitelere :) sanatsal bir uğraş bulalım sana, resim çiz mesela, yada fotoğraf çek, veya bir enstrüman al kendine.  ;)

Thunder' Alıntı:
En iyi bildiğin neyse sadece o konu üzerine bir site aç. (eğlenmene bak)
Açtığın site için başka şeylerden vazgeçme, zira yapacağın şey kendi adına güzel bir site olsa da, diğer milyonlarca blog yada forum sitesinden farklı olmayacaktır. (tahminim)
Ve açık söylemek gerekirse, tutulacak yeni bir fikir ortaya çıkara bildiğimde kendim harekete geçerim.
:)
:alkis2

Bugün arkadaşlarla parkta dolaşırken,ben dedim (bu konu geldi aklıma).
Ne tür bir site açsak,çok tutulur ?
Online savaş oyunu olan bir site açalım dedik en sonunda.
Ama gerçekten güzel planlar çıktı.Söylemem ;D ;D
Ama gerçekten çok var da,iş hem maliyete hemde web bilgisine bakıyo.
Çok zor iş yani.
Biz 3 kıytırık lise öğrencsi altıdan kalkamayacağımızı anlaıdk. ;D

Thunder' Alıntı:
Yapılmayan çok farklı şeyler mutlaka vardır, belki yüzlerce hatta binlerce. ama bunların aklımıza gelmesi teknolojinin geldiği ve geleceği yerle eş zamanlı. yani hızla gelişen teknolojiyle birlikte, her yıl yepyeni icatlar ve bunlarla birlikte yeni yeni sektörler çıkıyor ortaya. ooo.. ben istemiyorum bu kadarını abi :D doğa hayatı, ağaç altında bir bardak çay.

Cafer arkadaş, gel vazgeç bu işlerden. bak yaşında erken harcama zamanını sitelere :) sanatsal bir uğraş bulalım sana, resim çiz mesela, yada fotoğraf çek, veya bir enstrüman al kendine.  ;)

Aslında doğru söylüyorsun müzik aleti çalsam ne çalabilirimki ama bundanda kolay kolay vazgeçmek istemiyorum  çünkü seviyorum. Site işi bana eğlenceli geliyor.

Cafer' Alıntı:
Arkadaşlar ben güzel bir internet sitesi açmak istiyorum ama tutulacak bir site istiyorum ama bir türlü konu bulamıyorum. Sizce nasıl bir site açmama lazım forum mu yoksa normal bir site mi? Bana yardımcı olur musunuz? Konusu ne olursa çok tutulur?
Site veya forum açmak  
Oldukça oyalatıcı ve baya bi'zaman alıyor..
Bir ste sahibi olaraktan bu işin hobi olmaktan öte oldukça emek gerektirdiğini söyleyebilirm..
Ama gerçekten değiyor..
Siyasi, sosyal-kültürel ,magazin vb.konularda ki paylaşımlara öncelik tanımaksa   oldukça hoş ve eğitici oluyor..
Tabi seviye ve kalite sağlandığı sürece başarılı olunabilir..
Buna enn güzel örnekse
www.kendini geliştir com'dur
Doğru adrestesin..
Başarılar..

arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza bende site açmak istiyorum ama hiç bilgim yok site açma konusunda bana yardımcı olurmusunuz.

Geri