Arkadaşlar ben güzel bir internet sitesi açmak istiyorum ama tutulacak bir site istiyorum ama bir türlü konu bulamıyorum. Sizce nasıl bir site açmama lazım forum mu yoksa normal bir site mi? Bana yardımcı olur musunuz? Konusu ne olursa çok tutulur?
Ve açık söylemek gerekirse, tutulacak yeni bir fikir ortaya çıkara bildiğimde kendim harekete geçerim
Thunder' Alıntı:En iyi bildiğin neyse sadece o konu üzerine bir site aç. (eğlenmene bak)
Açtığın site için başka şeylerden vazgeçme, zira yapacağın şey kendi adına güzel bir site olsa da, diğer milyonlarca blog yada forum sitesinden farklı olmayacaktır. (tahminim)
Ve açık söylemek gerekirse, tutulacak yeni bir fikir ortaya çıkara bildiğimde kendim harekete geçerim.
:alkis2
Thunder' Alıntı:Yapılmayan çok farklı şeyler mutlaka vardır, belki yüzlerce hatta binlerce. ama bunların aklımıza gelmesi teknolojinin geldiği ve geleceği yerle eş zamanlı. yani hızla gelişen teknolojiyle birlikte, her yıl yepyeni icatlar ve bunlarla birlikte yeni yeni sektörler çıkıyor ortaya. ooo.. ben istemiyorum bu kadarını abidoğa hayatı, ağaç altında bir bardak çay.
Cafer arkadaş, gel vazgeç bu işlerden. bak yaşında erken harcama zamanını siteleresanatsal bir uğraş bulalım sana, resim çiz mesela, yada fotoğraf çek, veya bir enstrüman al kendine.
![]()
Site veya forum açmakCafer' Alıntı:Arkadaşlar ben güzel bir internet sitesi açmak istiyorum ama tutulacak bir site istiyorum ama bir türlü konu bulamıyorum. Sizce nasıl bir site açmama lazım forum mu yoksa normal bir site mi? Bana yardımcı olur musunuz? Konusu ne olursa çok tutulur?

Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.