Internet Explorer 8.0 DUYURULDU

  • Konbuyu başlatan Paradoks
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Teknoloji Dünyası kategorisinde Paradoks tarafından oluşturulan Internet Explorer 8.0 DUYURULDU başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,775 kez görüntülenmiş, 18 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Teknoloji Dünyası
Konu Başlığı Internet Explorer 8.0 DUYURULDU
Konbuyu başlatan Paradoks
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan roze
P

Paradoks


Microsoft, Internet Explorer 7'yi yeni çıkarmasına rağmen Firefox 3 duyurulduktan sonra Internet Explorer 8’i hazırladıklarını itiraf etmek zorunda kaldı. Browser'ın Las Vegas'ta düzenlenecek olan Mix 07 etkinliğinde tanıtılması bekleniyor. Microsoft'un yeni internet tarayıcısında gelişmiş RSS (Canlı Haber Sistemi), CSS (Stil Şablonları) ve Java desteği olacak. Firefox eklentileri ile kullanıcı arayüzünü değiştirebiliyorduk. Microsoft’un dediğine göre bunu Internet Explorer 8.0 ile de yapabileceğiz

 
F

Feveran Estomp

Kullanıcı
6 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
0
Mersin
Sabırsızca bekliyorum.. Bilgisayarı güncel tutmak çok önemli.. Ayrıca arayüz değiştirebileceksek çok iyi olacak.. Teşekkürler haber için..
 
Codex

Codex

Özgür Şahin
Site Kurucusu
14 May 2006
En iyi cevaplar
0
48
Çanakkale
www.kendinigelistir.com
En büyük eksiği çok RAM yemesi. Dolayısı ile makinayı çok kasması IE7'nin.
FireFox mükemmel bir tarayıcı. Ancak alışılagelmişlikleri kırmakla uğraşıyor. Umarım IE8 hayalkırıklığı yaratmaz.

Bilgilendirme için teşekkürler.
 
S

senarist081

Merakla beklenen Internet Explorer 8'in ilk betası yakında beta testçilere gönderilmeye başlanacak.


Kısa bir süre önce Microsoft'un beta testçilerine gönderdiği bir e-posta, Internet Explorer 8'in 1. betasının çok yakında dağıtılmaya başlanacağının ipuçlarını veriyor.

Beta'nın aynı zamanda tüm internet kullanıcılarına da açılacağı tahmin ediliyor. Activewin sitesinde Microsoft tarafından gönderilen bilgilerin tüm detaylarına ulaşmak mümkün. Sayfaya "http://www.activewin.com/awin/comments.asp?HeadlineIndex=42767" adresinden ulaşılabiliyor.

Microsoft'un Internet Explorer 8'in ilk tanıtımını Las Vegas'ta Mix'08 konferansında yapabileceğini zaten daha önce duyurmuştuk. Mart başında düzenlenecek olan konferansta tanıtılacak olan Internet Explorer 8'in güncel tüm web ve internet standartlarını destekleyeceği, alınan bilgiler arasında.


 
K

kabeka

Kullanıcı
17 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
16
İstanbul
betasını istemem ben sorun çıkartır beni sinir eder ben memnunum 7 den :)
 
F

Feveran Estomp

Kullanıcı
6 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
0
Mersin
Bu konu önceden açılmamışmıydı ya? Herneyse.. Ben beta sürümlerini pek tavsiye etmiyorum.. En küçük hatayı bile göndermek için pc'yi aşırı kasıyor çünkü.. Teşekkürler bilgilendirme için?
 
Codex

Codex

Özgür Şahin
Site Kurucusu
14 May 2006
En iyi cevaplar
0
48
Çanakkale
www.kendinigelistir.com
Gelişen bir internet explorer, windows vs. gördükçe, bilgisayarımın ne kadar da eskidiği geliyor aklıma. Gelişim iyi ama güne ayak uydurmak zor ;)
 
D

diloş

Kullanıcı
8 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
valla yükseklerde gözüm yok 7 den gayet memnunum :)
 
F

Feveran Estomp

Kullanıcı
6 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
0
Mersin
diloş' Alıntı:
valla yükseklerde gözüm yok 7 den gayet memnunum :)
Büyük ihtimalle Explore 8 , Explore 7'nin üstüne Vista temaları yüklenmiş ve max. 4-5 farklı özellik eklenmiş bir sürüm olacaktır.. Yani bir çok programın yükseltiminde bunu yaptılar..
 
H

Harun

Kullanıcı
29 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
36
İstanbul
leftinthedark.wordpress.com
internet explorer 8 betayı indirdim.Bir sürü hata veriyor bazen.Gelişmesini beklemek lazım.Ama çok güzel özellikleri de yok değil.Örneğin seçtiğiniz bir yazıyı anında başka bir dile çevirebiliyorsunuz.yada blogunuzda yayınlayabiliyorsunuz.
 
Üst