İNSANA İNSAN OLDUĞU İÇİN DEĞER VERELİM

• Konbuyu başlatan simurg_288
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde simurg_288 tarafından oluşturulan İNSANA İNSAN OLDUĞU İÇİN DEĞER VERELİM başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 9,007 kez görüntülenmiş, 34 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı İNSANA İNSAN OLDUĞU İÇİN DEĞER VERELİM
Konbuyu başlatan simurg_288
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 007ramço
B

blueapples

Kullanıcı
1 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
mersin
kim dışlıorsa  yada hissttiriyorsa böle bişeyi onun kendisi aciz bence....

B

blueapples

Kullanıcı
1 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
mersin
cok sey sölemek isterdim burda ama neyse.... :mad:

K

Kardelen

ya inanmıyorum böle bişiyi nasıl dışlarlar ya onun ne fazlası varki hayatta herşey geçer para bul ev yat kat insanlar öldüklerinde 100 katlı binası dolarları vardı demiyolar nekadar iyi bi insandı yada nekadar kötüydü diyolar biz iyi insanlar olarak anılmalıyız çünkü peygamber efendimiz(s.a.v) iyilik yapın diyor alaycılık yada aşalamak şuan çok üüzüldüm daha çok şey sölemek isterdim ama bana düşmez... zaten konuda çok etkiliyici acayip etkilendim tşk ler paylaşım için...emeğinize sağlık rabbim dünyalığa kanmadan gönül zengini olan kullarından etsin....

Safari

Safari

Kullanıcı
7 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
36
İstanbul
içimdekileri kusmak isterdim söylemek istediğim o kadar çok şey var ama yeri burası değil.. teşekkürler yorumun için kardelen..

K

Kardelen

evet bende o yüzden susmam gerektiğini hissettim sustum ama bukadarına engel olamadım eğer bilmeden hata yada yanlış bir cümle sarf ettiysem kusura bakmayın ama benim düşüncelerimdir sadece :(

G

greenhome

Kullanıcı
6 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
ben şok oldum okuyunca kendisi yazmış ya tozu dumana katacaksın ya tozu yutacaksında burayı şimdi okudum insan olmak çok zor ne yazıkki herkes olamıyor içinde kalp yüreğinde merhamet olmayanada ne yazıkki insan deniliyor bu çok kötü :mad:

Y

yasinyarar

Kullanıcı
6 Haz 2008
En iyi cevaplar
0
0
konuyu bir daha açıklarmısınız lütfen

0

007ramço

Kullanıcı
7 Ara 2008
En iyi cevaplar
0
0
:mad:çok ibretli bi hikaye dostum ama bi çok insan bi acı kendi başına gelmedikçe anlayamıyo bazılarına bi şey anlatabilmek için 'dehşet odası' filmindeki gibi hapsedip öğretmek istediğin herşeyi yaşatman lazım    :mad:  üstelik bence o hikayedeki şımarık kız yaptığı yanlışı gruruna yediremeyip dahada sinirlenmiş pişmnlığını örtmek için annesini azarlamıştır