ya inanmıyorum böle bişiyi nasıl dışlarlar ya onun ne fazlası varki hayatta herşey geçer para bul ev yat kat insanlar öldüklerinde 100 katlı binası dolarları vardı demiyolar nekadar iyi bi insandı yada nekadar kötüydü diyolar biz iyi insanlar olarak anılmalıyız çünkü peygamber efendimiz(s.a.v) iyilik yapın diyor alaycılık yada aşalamak şuan çok üüzüldüm daha çok şey sölemek isterdim ama bana düşmez... zaten konuda çok etkiliyici acayip etkilendim tşk ler paylaşım için...emeğinize sağlık rabbim dünyalığa kanmadan gönül zengini olan kullarından etsin....
evet bende o yüzden susmam gerektiğini hissettim sustum ama bukadarına engel olamadım eğer bilmeden hata yada yanlış bir cümle sarf ettiysem kusura bakmayın ama benim düşüncelerimdir sadece
ben şok oldum okuyunca kendisi yazmış ya tozu dumana katacaksın ya tozu yutacaksında burayı şimdi okudum insan olmak çok zor ne yazıkki herkes olamıyor içinde kalp yüreğinde merhamet olmayanada ne yazıkki insan deniliyor bu çok kötü
çok ibretli bi hikaye dostum ama bi çok insan bi acı kendi başına gelmedikçe anlayamıyo bazılarına bi şey anlatabilmek için 'dehşet odası' filmindeki gibi hapsedip öğretmek istediğin herşeyi yaşatman lazım üstelik bence o hikayedeki şımarık kız yaptığı yanlışı gruruna yediremeyip dahada sinirlenmiş pişmnlığını örtmek için annesini azarlamıştır
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin ! Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Bu site, içeriği kişiselleştirmenize, deneyiminizi uyarlamanıza ve kaydolduğunuzda oturumunuzu açık tutmanıza yardımcı olacak çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerezleri kullanmamıza izin veriyorsunuz.