İnsan yetenekli olduktan sonra, bir kirli cam olsa da yeter

su perisi

Kullanıcı
Sanatçı sanatçıdır; her ne olsa malzeme olarak yeterli görür.
İnsan yetenekli olduktan sonra, bir kirli cam olsa da yeter.

1.jpg

Çocukların en sevdiği şey belki de, camları toz kaplı araçların arkasına yazı yazıp resim çizmektir.

2.jpg

En çok bırakılan not ise 'Beni yıka' olur... Araç sahibine yapılan bir uyarıdır bu.

3.jpg

Ayakları kilomtrelerece mesafe yerden kesen kirli aracınızın arka camında çocukların bırkatığı not yerine bir gün şahaser bir resim görseniz ne yaparsınız?

4.jpg

'Yağlı boya tabloları aratmayacak derecede güzel olan bir resim, toza toprağa yapılır mı?' demeyin.

5.jpg

Çünkü sanatın ve sanatçının elinden hiçbirşey kurtulmuyor.

6.jpg

Tıpkı şuanda gördüğünüz muhteşem ellere sahip sanatçı gibi.

7.jpg

Picasso'nun adı ile özdeşleşen şaheseri Mona Lisa'yi, Albert Einstein'in portresini bir de tozun üstünde görmek isterseniz?...

8.jpg

9.jpg

10.jpg

11.jpg

12.jpg

14.jpg

15.jpg

18.jpg

22.jpg

Gerçekten görseydim çok şaşırdım :) Çok uğraşmış olmalı...Güzel bir paylaşım teşekürler ...Gerçektende insanın yetenekli olması herşeye yetiyor,bu resimlerde kanıtı...

"Beni yıka" yazısını yazanlar böyle bir kirli arabalara yapılan sanatla karşılaşınca "Benide çiz" diye not geçerlerdi heralde
s4.gif

ne güzel bir yeteneğe sahip ve yeteneğini nasıl kullanacağını düşünmüş ve cok iyi bir sekil ve yetenek resmi ortaya koymus...tebrik ediyorum.Bu sanat için arabaların topraklı ve kirli olması gerekicek sanırım :)

Ne güzel bir yetenek yav:) Biraz da kullanmayı bileceksin tabii, köreltmeyeceksin:)

Teşekkürler.

çok gzl yaaa gerçektende yetenek olduktan sonra seni hiç kimse durduramaz :vaav

Geri