İNSAN İLİŞKİLERİNDE 4*4 lük İLETİŞİM

• Konbuyu başlatan nesrin nur
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Kitap Önerileri kategorisinde nesrin nur tarafından oluşturulan İNSAN İLİŞKİLERİNDE 4*4 lük İLETİŞİM başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 27,973 kez görüntülenmiş, 111 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Kitap Önerileri
Konu Başlığı İNSAN İLİŞKİLERİNDE 4*4 lük İLETİŞİM
Konbuyu başlatan nesrin nur
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan nesrin nur
Y

yarence

Kullanıcı
28 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
teşekkür ederim ablacım çok tatlısın sende sende böle bişi var insana artı bir elekrik veriyo sana kanı kaynıyo çok iyisin  :)

E

eesraa

Kullanıcı
21 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
sakarya
EVET BEN BU KITABI I YIL ONCE OKUMUSTUM VE GERCEKTEN COK KEYIF ALDIM HATTA OYLE BIR KAPTIRDIMKI KENDIMI TANISTIGIM YENI INSANLARIN KARAKTERLERINI ANALIZ YAPMAYA CALISIYORDUM,MESELA SARI KARAKTERDE OLDUGUNU DUSUNUP ONA GORE MUAMELE YAPIYORUM VE YANILMIYORUM OGUZ SAYGINA TESEKKUR EDIYORUM VE BIZE DEGER KATAN KITAPLARININ DEVAMINI DILIYORUM

N

nesrin nur

Kullanıcı
28 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
0
mersin
      simurg_288,ilgine teşekkürler,
  sen çok coşkulu ve etrafına neşe saçan birisindir o zaman,esprili ama bir o kadar da dağınık  :(
  güzel bir karakter,etrafında sevilen ve aranan biri olmak keyiflidir heralde  ;)  :)[/

N

nesrin nur

Kullanıcı
28 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
0
mersin
kısss yarence;
  asıl benim sana kanım kaynadı,sanki seni görmüş ve uzun zamandır tanımış gibiyim,
  ama bazen böyle olur,bu güzel bir elektrik ve kesinlikle tek taraflı olmaz karşılıklıdır hep,seni gerçek hayatta tanımayı çok isterdim sevimli ve sevgi dolu kardeşim benim  :-*  :-*  :-*

N

nesrin nur

Kullanıcı
28 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
0
mersin
eesraa' Alıntı:
EVET BEN BU KITABI I YIL ONCE OKUMUSTUM VE GERCEKTEN COK KEYIF ALDIM HATTA OYLE BIR KAPTIRDIMKI KENDIMI TANISTIGIM YENI INSANLARIN KARAKTERLERINI ANALIZ YAPMAYA CALISIYORDUM,MESELA SARI KARAKTERDE OLDUGUNU DUSUNUP ONA GORE MUAMELE YAPIYORUM VE YANILMIYORUM OGUZ SAYGINA TESEKKUR EDIYORUM VE BIZE DEGER KATAN KITAPLARININ DEVAMINI DILIYORUM

aramıza hoşgeldin eesraa;

kitabı okumana sevindim,ilgine teşekkürler arkadaşım,
  kesinlikle çok haklısın,bu kitap insanları tanıma ve anlama adına çok şeyler katıyor insan hayatına,
  her şeyden önce insanların farklı karakterlerde olduğunu ve onları oldukları gibi kabul etmeyi öğreniyorsun,bu da insan ilişkileri anlamında çok önemli bir konu...
  yorumun için teşekkürler,sevgiyle kal arkadaşım  ;)  :)

Y

yarence

Kullanıcı
28 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
nesrin nur' Alıntı:
kısss yarence;
  asıl benim sana kanım kaynadı,sanki seni görmüş ve uzun zamandır tanımış gibiyim,
  ama bazen böyle olur,bu güzel bir elektrik ve kesinlikle tek taraflı olmaz karşılıklıdır hep,seni gerçek hayatta tanımayı çok isterdim sevimli ve sevgi dolu kardeşim benim  :-*  :-*  :-*
inşallah ablacım neden olmasın ki.teşekkür ederim sıcak kanlılığın için.herşey karşılıklıdır haklısın :-*

N

nesrin nur

Kullanıcı
28 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
0
mersin
  ;)  ;)  ;)  ;)  ;)

:-*  :-*  :-*  :-*

O

olgunnnn

Kullanıcı
6 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
urfa
ben yeşil oluyorum galiba çok hoştu nesrin hanim teşekkurler

N

nesrin nur

Kullanıcı
28 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
0
mersin
rica ederim bilgilerimizi paylaşmak için buradayız

P

Paradoks

MAVİ KARAKTER

Mükemmelliyetçi,düzenli,planlı,programlıdır
Ayrıntı düşkünü,dosyalar bile numaralıdır
Onlar için her şey zamanında titizce olmalıdır
Duygularını saklar mantık ağırlıklıdır.

Yaratılışta nazik,hassas,kibar tiplerdir
Hasta olmamak için aşırı tedbirlidir
Misafir gelecekse önceden haberlidir
Detayları düşünür,her şeyi bilmelidir.

Onları herkes sever idealist olurlar
Kusurları görür,dostça uyarırlar
Biraz rahat olsalar mutluluğu bulurlar
Önce planlar,sonra hedefi vururlar.

Görünüşte şık giyimli bakımlıdır
Şüpheci yapıda içine kapanıktır
İşinde dikkatli ve aşırı duyarlıdır
Kültürlü,yetenekli,insan odaklıdır.

Elementi topraktır,sularla şenlenir
Her türlü zenginlik yerinde işlenir
Maviler harmanlansa bereketlenir
Onlarla hedefe güvenle gidilir.
Tammm beni anlatıyorrr.. ama sanırım benim elementim "SU" ( siir seklimde süperr olmuss )

P

Paradoks

:D Rica ederimdee ne yabtımkiii... Asıl ben tesekkür ederimm.. :)

N

nesrin nur

Kullanıcı
28 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
0
mersin
  zamanını ayırıp yorum yazman yeterli daha ne olsun  :D  :D

1

14henry

Kullanıcı
2 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
0
bursa
ben bu kitabı okuyalı yaklaşık 5 ay oluyo okumak tan büyük zevk aldığım bana cok şeyler kattığına inandığım  bi kitap.
kitabı okuduk tan sonra insanların hangi karakter yapısında olduk larını kolaylıkla algılayabılıyor ve onlara karşı nasıl bi tutum sergileye bileceğimi artık cok daha iyi biliyorum.
kitabın en cok hoşuma gıden yanı insanlar hangi karakter yapısında olurlarsa olsunlar kendi karakter yapılarını benımsiyorlar ve diğer karakterlerin benım semedıği eksi olarak gordüğü  özellık lerı sağiplenebiliyorlar.
herkesin mutlaka okumasını tavsiye edeceğim kitap anlatmak la  bitmez.....
OĞIZ SAYGIN 'a ve konuyu acan nesrin nur 'a teşşekür ediyorum. :)

Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Arkadaşımız, renklerin karakter özelliklerini vermiş sağolsun ama kitap okunmalı elbette.
Teşekkürler, ben okumamıştım, listeme aldım.:)

A

altyy

Kullanıcı
31 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
konya
yeşil,mavi,kırmızı karışımıyım bende renklllii günler :)

E

efsane_18

Kullanıcı
12 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
Giresun
bende tüm renkler var ;D ;D bende kişiliginizi okuyun kitapını okumustum ondada kişilikler,
popoler,güçlü klorik,melokonik, barışçıl sogukkanlı altında tanıtmıstı kişilikleri saol ;)