nesrin nur ablacım nasılsın ya evet bende maviyim ve bende teraziyim ya denk gelemedik bitürlü senle neyse napalım bigün aynı anda online oluruz inş benden zarar gelmes abla hehe
yarence canım benim; bilmezmiyim kızarsın tabi düzensizliğe hiç gelemezsin sen : : : hele de benim gibi sarı-yeşil olanlar yani dağınık,sizin elinize hiç düşmesin, aman Tanrım facia olur
hoşgeldin aramıza esmercocuk; renklerin arasında senide görmek ne güzel, kırmızı-yeşil güzel bir karakter karışımı,hem başarılı hem de barışcıl ve uyumlu, sevgiyle kal arkadaşım
kardelencim canımcım; iyiyim tatlım sen nasılsın ??? merak etme biz artık abla kardeş olduk,buluruz birbirimizi hem mavi hem de terazi yandık desene, eline düşenin vay haline,sende bütün gün elinde vileda sopasıyla dolaşanlardan mısın yoksa : : : ;D ;D
senin o güzel kalbinde, yer ettiğim için çok mutluyum tatlım benim,bu sevecenliğin ve şekerliğin olduğu sürece ,önce benim sonrada herkesin kalbinde güzel bir yerin olacaktır canımcım
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin ! Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Bu site, içeriği kişiselleştirmenize, deneyiminizi uyarlamanıza ve kaydolduğunuzda oturumunuzu açık tutmanıza yardımcı olacak çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerezleri kullanmamıza izin veriyorsunuz.