İNSAN BEYNİNİN GÜCÜ (Bu olay yaşanmıştır.)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BeFa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

BeFa

Kullanıcı
  Polonya'daki Lodz kasabasından çıkan tren,dükkanlara dondurma dağıtır.Görevlilerden ikisi,dondurmaları dükkana taşımak için dondurma dolabının içine girer.O sırada dolabın kapağı kapanır ve içerde kalırlar.Dolabın kapağını vururlar ama onları duyan kimse yoktur.Öleceklerini anlarlar ve sürekli kendi kendilerine "Donucaz,donucaz..." diye mırıldanırlar.İçlerinden bir tanesi kağıda "Yavaş yavaş tenimiz donmaya başladı, artık dayanamıyoruz" diye yazı yazar.En sonunda donucaz diye diye donarak ölürler.O akşam onları orada bir kasabalı bulur ve polise haber verir.Olay yerine gelen polis bunların otopsisini yaparak donarak öldüklerini kamuoyuna açıklar.
  AMA DOLAP SABAHTAN BERİ ÇALIŞMIYORDUR...

Alıntı

bunu daha öncede okumuştum. insan beyni işte nasıl yorumların bilmiyorum :) paylaşımın için teşekkürler :)

evet daha öncesinde hep duyduğum bir anlatımdı bu..gerçekten de beyne gönderilen mesajlar önem teşkil ediyor ..bunu bilerek hep olumluya odaklamalı insan kendini,,olumlu mesajlar iletmeliyiz beyne her daim...(:teşekkürler....

ciddi çoook süper evet  bu konu da katışıtyorum beynimz de hangi işi bitirsek o oluyor gerçektede ???  :'(
demek ki güzel şeyler düşüncez olumlu düşüncez onu kendimize çekcez......

paylaşım süper teşekkürler tekrar  ;) :) :)

arsız meltem' Alıntı:
ciddi çoook süper evet  bu konu da katışıtyorum beynimz de hangi işi bitirsek o oluyor gerçektede ???  :'(
demek ki güzel şeyler düşüncez olumlu düşüncez onu kendimize çekcez......

paylaşım süper teşekkürler tekrar  ;) :) :)

yazdıklarınızda hemfikirim

bence dolap onları dondurduktan sonra kapanmıştır
ya da ortam gerçekten soğuktur
ya da havasızlıktan ölmüşlerdir
ya da bu olay sadece abartılı bir örnektir

teşekkürler 8)

"oha" dedim ama içimden :)

kabeka' Alıntı:
bence dolap onları dondurduktan sonra kapanmıştır
ya da ortam gerçekten soğuktur
ya da havasızlıktan ölmüşlerdir
ya da bu olay sadece abartılı bir örnektir

teşekkürler 8)

"oha" dedim ama içimden :)

Allah'tan içinden demişsin  :)

gerçekten çokgüzel.ben de bankacı olcam diyip duruyorum inşallah bende olurum.böyle birşeyi paylaştığın için teşekkürler

Gerçekten çok ilginç...Ronda Byre ın Secret adlı kitabındada aynı konudan bahsediliyor.Beyin gücünü kullanarak yaşamak.Ama ''herşeyin en kötüsünü düşün,eğer istediğin olmazsa hayal kırıklığına uğramazsın'' felsefesiyle büyüdüğüm için bu gücü kullanamıyorum :-[

Geri