İNSAN BEYNİNİN GÜCÜ (Bu olay yaşanmıştır.)

• Konbuyu başlatan BeFa
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Garip Olaylar \/ İlginç Bilgiler kategorisinde BeFa tarafından oluşturulan İNSAN BEYNİNİN GÜCÜ (Bu olay yaşanmıştır.) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,378 kez görüntülenmiş, 18 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Garip Olaylar \/ İlginç Bilgiler
Konu Başlığı İNSAN BEYNİNİN GÜCÜ (Bu olay yaşanmıştır.)
Konbuyu başlatan BeFa
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ebruliyn
B

BeFa

Kullanıcı
19 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Türkiye
  Polonya'daki Lodz kasabasından çıkan tren,dükkanlara dondurma dağıtır.Görevlilerden ikisi,dondurmaları dükkana taşımak için dondurma dolabının içine girer.O sırada dolabın kapağı kapanır ve içerde kalırlar.Dolabın kapağını vururlar ama onları duyan kimse yoktur.Öleceklerini anlarlar ve sürekli kendi kendilerine "Donucaz,donucaz..." diye mırıldanırlar.İçlerinden bir tanesi kağıda "Yavaş yavaş tenimiz donmaya başladı, artık dayanamıyoruz" diye yazı yazar.En sonunda donucaz diye diye donarak ölürler.O akşam onları orada bir kasabalı bulur ve polise haber verir.Olay yerine gelen polis bunların otopsisini yaparak donarak öldüklerini kamuoyuna açıklar.
  AMA DOLAP SABAHTAN BERİ ÇALIŞMIYORDUR...

Alıntı

H

Harun

Kullanıcı
29 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
36
İstanbul
leftinthedark.wordpress.com
Çok teşekkürler..Evet insan beynini böyle bir gücü var. Kendini ne kadar dinlersen o kadar çok hastalık yada kötülük buluyosun.En güzeli herşeyi oluruna bırakmak.

Ş

Şeker Prenses

bunu daha öncede okumuştum. insan beyni işte nasıl yorumların bilmiyorum :) paylaşımın için teşekkürler :)

R

re-Member

Kullanıcı
16 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
evet daha öncesinde hep duyduğum bir anlatımdı bu..gerçekten de beyne gönderilen mesajlar önem teşkil ediyor ..bunu bilerek hep olumluya odaklamalı insan kendini,,olumlu mesajlar iletmeliyiz beyne her daim...:)teşekkürler....

arsız meltem

arsız meltem

Kullanıcı
5 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
kütahya
ciddi çoook süper evet  bu konu da katışıtyorum beynimz de hangi işi bitirsek o oluyor gerçektede ???  :'(
demek ki güzel şeyler düşüncez olumlu düşüncez onu kendimize çekcez......

paylaşım süper teşekkürler tekrar  ;) :) :)

Ö

ölüdeniz

arsız meltem' Alıntı:
ciddi çoook süper evet  bu konu da katışıtyorum beynimz de hangi işi bitirsek o oluyor gerçektede ???  :'(
demek ki güzel şeyler düşüncez olumlu düşüncez onu kendimize çekcez......

paylaşım süper teşekkürler tekrar  ;) :) :)
yazdıklarınızda hemfikirim

A

ayçiçeği

Kullanıcı
31 Mar 2008
En iyi cevaplar
0
0
Paylaşımın için teşekkürler. :)

K

kabeka

Kullanıcı
17 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
16
İstanbul
bence dolap onları dondurduktan sonra kapanmıştır
ya da ortam gerçekten soğuktur
ya da havasızlıktan ölmüşlerdir
ya da bu olay sadece abartılı bir örnektir

teşekkürler 8)

"oha" dedim ama içimden :)

Ö

ölüdeniz

kabeka' Alıntı:
bence dolap onları dondurduktan sonra kapanmıştır
ya da ortam gerçekten soğuktur
ya da havasızlıktan ölmüşlerdir
ya da bu olay sadece abartılı bir örnektir

teşekkürler 8)

"oha" dedim ama içimden :)
Allah'tan içinden demişsin  :)

C

crnkcclr

Kullanıcı
25 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
inanamadıııım.....  :eek:  :eek:
bu inanılmaz bir güç...
üzücü olmuş  ama :(

E

erdal_ergen

Kullanıcı
16 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
mersin
emeğinize sağlık harkia bir yazı devamını bekliyoruz,Saygılar

N

nazarelif

Kullanıcı
22 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Kastamonu
gerçekten çokgüzel.ben de bankacı olcam diyip duruyorum inşallah bende olurum.böyle birşeyi paylaştığın için teşekkürler

D

DUYGU AYDEMİR

Kullanıcı
21 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
ordu
ya insan beyni çok ilginç.beynimizi kullanarak gerçekten başaramıcamız bişey yok...tşk

E

ebruliyn

Kullanıcı
29 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Gerçekten çok ilginç...Ronda Byre ın Secret adlı kitabındada aynı konudan bahsediliyor.Beyin gücünü kullanarak yaşamak.Ama ''herşeyin en kötüsünü düşün,eğer istediğin olmazsa hayal kırıklığına uğramazsın'' felsefesiyle büyüdüğüm için bu gücü kullanamıyorum :-[