İngilizler uzaylılara ateş açmış!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hayalhane
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
H

hayalhane

İngilizler uzaylılara ateş açmış!

thumbnail.php

İngiliz Savunma Bakanlığı'na bağlı ‘UFO masasında' 3 yıl görev yapan Nick Pop, Kraliyet Hava Kuvvetleri pilotlarının UFO'lara ateş açtığını fakat düşüremediklerini açıkladı.

Sun gazetesine konuşan Nick Pop, Krallığa bağlı Hava Kuvvetleri pilotlarının (RAF) değişik zamanlarda defalarca UFO'lara ateş açtığını ancak bugüne kadar yere indirmeyi başaramadıklarını iddia etti.

Konuyu ilk defa basına yansıtan Savunma Bakanlığı'ndan emekli Pop, bunun sık yapılan düzenli tatbikat olmadığını, hava sahasında tehdit oluşturan bir cismin varlığının tespitinde RAF pilotları tarafından otomatik olarak cisimlerin hedef alındığını belirtti.

RAF jetlerinin son yıllarda defalarca UFO'ların varlığına şahit olduğunu söyleyen Savunma Bakanlığı yetkilisi, pilotların hazırladığı raporların gizli tutulduğunu, bakanlık içinde UFO'ları vurmak için geliştirilmiş silahlar üretildiğini belirtti.

Pop, toplumda hala zaman zaman alay konusu olmasına rağmen milletvkillerinden, Savunma Bakanlığı yetkilerine kadar birçok kişinin UFO'ların varlığına inandığını anlatırken “Birgün inanıyorum ki pilotlarımız bir tanesini vurmayı başaracak. Yeni geliştirilmiş silahlarla bunu başaracağız” diye konuştu.

Neyden etkilendim,bilincim neyin altında kalmıştı veya nerem açık yattım bilmiyorum ama bir beni etkileyen bir rüya gördüm..
Saatler gibi uzun geldiğini söylebilirim ama sadece bir kaç ayrıntı aklımda kalmış:
Amerika da olabilir ama büyük hitimal bir avrupa ülkesindeyim gece bir ihtiyacım için dışarı çıkıyorum ve bodrum katta bir dükkana giriyorum..kimse varmı diye seslenip cevap alamayınca tezgahın arkasındaki kapı ilişiyo gözüme girince büyük büyük cisimler ve lüks arabalar görüyorum..askılık gibi şeyler var ve çok değişik elbiseler maskeler kasklar felan asılı uzay elbisesine benzeyen ..ordan biriyle muhattap oluyorum derken muhabbetin aklımda kalan kısmı  şu:
Abicim siz ne satıyosunuz
Birşey satmıyoruz,aslında ufo mufo felan yok bizim burası gizli garajımız tüm bunları biz ürettik ve biz çıkıyoruz uçup geri geliyoruz ..
bitti.

bunu neden anlattım bu rüyadan sonra düşünmeye başladım acaba bu dünyamızdaki gizli bi güçmü diye inanmaya başladım

deli' Alıntı:
Neyden etkilendim,bilincim neyin altında kalmıştı veya nerem açık yattım bilmiyorum ama bir beni etkileyen bir rüya gördüm..
Saatler gibi uzun geldiğini söylebilirim ama sadece bir kaç ayrıntı aklımda kalmış:
Amerika da olabilir ama büyük hitimal bir avrupa ülkesindeyim gece bir ihtiyacım için dışarı çıkıyorum ve bodrum katta bir dükkana giriyorum..kimse varmı diye seslenip cevap alamayınca tezgahın arkasındaki kapı ilişiyo gözüme girince büyük büyük cisimler ve lüks arabalar görüyorum..askılık gibi şeyler var ve çok değişik elbiseler maskeler kasklar felan asılı uzay elbisesine benzeyen ..ordan biriyle muhattap oluyorum derken muhabbetin aklımda kalan kısmı  şu:
Birşey satmıyoruz,aslında ufo mufo felan yok bizim burası gizli garajımız tüm bunları biz ürettik ve biz çıkıyoruz uçup geri geliyoruz ..
bitti.

bunu neden anlattım bu rüyadan sonra düşünmeye başladım acaba bu dünyamızdaki gizli bi güçmü diye inanmaya başladım

Senin baya bi yerin açık kalmış bu nası rüya  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

deli' Alıntı:

Bunu düşünmek için geç kalmışsın hane: ) İyikide burüya görmüşsün..
Ben çocukluğumdan buyana hala merak eder kafamda pek çok komplo teorileri kurarım..
Ama çevre ,aile,şu baskısı bu baskısı derken..
Dışlanmaktan vede suçlanmaktan çekindiğim için bu konuları kimselerle paylaşamaz susarım..
Çünkü bu işleri "Tanrı bililir" sözü ennn kestirme yoldur..

Aslında bana 4-5 yaşlarındayken sorarlardı ve ben "astronot"olacam derdim.. o derece uzay bilimlerine doğuştan meraklı bi çocuktum..
Hatta ilk defa paylaşıyorum diyebilirim..çocukluğumda büyük balkonumuz vardı teras kat.. o balkona değişik cisimlerin indiğini görürdüm.. hatta birtanessinin ismi (yazılışı nasıl bilmem ama) "vönray" mış.. ne bilim bu aklımda kalmış.. vönray ... vönray..
Tabi ozamanlar dinozarlar felanda görüyodum,hatta yürüyen şişeler, eski aymar yağ reklamındaki o acayipo yaratığı... havale geçrirp dururdum bol bol:D

Harun' Alıntı:
deli' Alıntı:
bitti.

Senin baya bi yerin açık kalmış bu nası rüya  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

aynen abi sana katılıyorum ;D ;D  Hani bazılarına derler ya uçmuşun Deli kardeşim sende uçtun mu barim ;D ;D
Bende nedense rüyamda şeytanla boks maçı yapıyorum ve her defasıdada tek darbeyle ben şampiyonum ;D ;D Rüya işte ahh gerçek olsa ne varidi ;D ;D

Havalar çok soğuk ve ben  aşırı derecede üşüyorum  derken ..
derin bir uykula dalmışım  bir ara kendimi alevlerin arasında cehenneme gitmiş gördüm..
İnanamadım "olamazz" diye deli gibi bağırıyorum ..
Bir uyandım ki yaşıyorum ..
Şükürler olsun Tanrı'm dünyadaymışım dedim yine üşümeye razı olup  sustum: (

crt' Alıntı:
Havalar çok soğuk ve ben  aşırı derecede üşüyorum  derken ..
derin bir uykula dalmışım  bir ara kendimi alevlerin arasında cehenneme gitmiş gördüm..
İnanamadım "olamazz" diye deli gibi bağırıyorum ..
Bir uyandım ki yaşıyorum ..
Şükürler olsun Tanrı'm dünyadaymışım dedim yine üşümeye razı olup  sustum: (

Crt ne zaman oldu bu. ??

Bende kendimi cehennemde görüdüm ;D ;D Tabii şeytanda bırakır mı peşimi.O da yanımda.Ama Allah'tan rûya imiş ;D ;D

Sorma Kadir : )
Dün gece hani sana haber vermiştimya  (s.f da) bizim evde kıyamet kopabilir gelmezsem emniyeti ara demiştim.
Tamda  o korku ile  derinnnn bir uykuya dalmışım .. birbaktım cehennem deyim hane: (

;D ;D ;D ;D Seninle dün konuştularımızın etkisinde kalmışsın bence. :) Takma bu kadar. Bende kendimi çok kötü hallerde gördüm ve ne kadar korktum anlatamam. :) Ama üzülme bu kadar takma lütfen.Rûya sadece... :)

Bu "sonsuz boşluğu" paylaşanlar bence yakında neredeyse "sonsuz" kavramını yıkacak kadar gelişmiş varlıklardır..Ama Kurbanım yaradana bunu hiç bir varlık başaramaz..
Yani evren onlara feysbuk gibi,paylaşıyorlar ve biz beğenip yorum yapıyoruz sadece...Ve "aciz dünyalılar" diye etiketleniyoruz belki de bilemiyorum :)
Onların kesin olduğunu kanısına varabilseydik bu sefer niçin yaratıldıklarını sorgular mıydık acaba? Ahrette görebilecek miyiz ki? Onlarada kıyamet  var mı? Bu sefer de ufa var mı değil de bu sorular gündemde olacaktı..
Boşverin biz hiç bulmayalım bunları yakalamayalım:)

Kurbanım ahiret kıyamet falan diyon,sana tüyo ben merak edip bakmadım ama uzaylılarla ilgili gerçek için ayetlere bak bence.Mutlaka bişi çıkarda,sen direkt kur'an'dan bakma.Bunun kitapları var Kur'an mucieleri gerçekleri vs... Ben bi ara mucizelerini (Orta 1'de) okumuştum.Baya bi bişiler anlatıyo. :)

Var ya da yok demedim zaten .. Eğer kesin olarak gözzle görünür gibi kanıtlansa bu sefer kuranda geçsede geçmiyor diyen insanlar çıkar gündeme...illa geçiyomu geçmiyomu tartıması olurdu  bu seferde.. ben bunu sölemeye çalıştım.
Az biraz okumuştum..,Hatta bir ara bi adam vfardı soyadı çelakıldı ismini hatırlayamıyorum şu an .Kur'an ın şifresi çözüyordu galiba .matematiksel hesaplar yapıyodu hani..O nerde?
:)

Yav  senin o dediğin şu demi ;D bende okudum,
diyo ki
uzay hangi ayette mesela 1972. ayette uzay kelimesi geçiyo
insanlar uzaya kaç tarihinde gitti 1972 de diyo falan

bide ayetlerin kelimesini topla 89 nerede oldu bu olay ısparta,ıspartanın plakası kaç,32
yılı kaçç 1835 topla çıkar böl çarp eee ne oldu abooo mucüze ;D ;D ;D

saçmalık bunlar inama

o na bakarsan kendine bak bi yüzlerce mucize çıkar kurbanım :)

bazı dini sölüren akıl mübtelaları buı caiz değil bu caiz değğğğil der
aha bi olay olur; Bu zaten Hazreti Kur'an'da geçiyoduuu ya HUuuu (der sakalını sıvazlayarak) ;D ;D saçma sapan uydurmalar bid'atlar :)

Geri