İnanılır gibi değil !

  • Konbuyu başlatan su perisi
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Garip Olaylar \/ İlginç Bilgiler kategorisinde su perisi tarafından oluşturulan İnanılır gibi değil ! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,322 kez görüntülenmiş, 10 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Garip Olaylar \/ İlginç Bilgiler
Konu Başlığı İnanılır gibi değil !
Konbuyu başlatan su perisi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan spiritualsigns
S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0

  • PHOTOSHOP DEĞİL GERÇEK


  • İnanılır gibi değil ! 'Aykırı sanatçı' dikkat çekmek için koluna insan dokusundan naklettirdiği üçüncü kulağıyla görenleri şaşırtıyor.
  • Stelios Arcadiou, koluna naklettirdiği insan dokusundan üretilen kulakla görenleri hayretler içinde bırakıyor. İngiltere’de yaşayan 62 yaşındaki performans sanatçısı 'üçüncü kulak'la şimdi Edinburg'ta bir fuara katılacak ve insan vücuduyla teknolojiarasındaki iletişimin nasıl geliştiğini anlatacak.


    Geleceğin dünyasına dikkat çekmek isteyen sanatçı, kulağın içine bir mikrofon ve verici yerleştirmeyi planlıyor. Kendi internet sitesinde hem bir mikrofon hem de bir hoparlör olan ağzının 'üçüncü kulağa' Bluetooth sistemiyle bağlı olduğunu yazan adam, "Eğer beni cep telefonunuzla ararsanız, sizinle kulağımla konuşurum. Ama sesinizi kafamın 'içinde' duyarım. Eğer ağzımı kaparsam, sadece sesinizi duyabilirim" açıklamasında bulunuyor.





 
K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
İyiki koluna yaptırmış.. başka bi yerinde olsa abes olurdu sanırım.
Bazen düşünüyorumda, aykırılıkta, modernizimde, posmodernizmde yanlış yorumlana bilio.
Neyse.. yapılan yer iyi seçilmemiş. :d
 
S

spiritualsigns

görsel sanatların bu yönünü sevemedim kendine boynuz taktıran mı arasın.. sahnede bir uzvunu kesen mi ararsın... kanlı ve acı ile ilgili hiç bir sanatı sevmiyorum... sanatsa tabii bu..
 
S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Benim merak ettiğim,"Arkadada gözümüz olsa,gelecek olan tüm tehlikelere hazır olurduk" diye düşünenler,acaba fazladan bir kulakları oldugunda duymak istemedikleri şeyleri,bizim algılayabildigimiz frekansların altını ve üstünü  de duyabilecekler mi?
 
A

agokalper

Kullanıcı
9 Şub 2009
En iyi cevaplar
0
0
İzmir
yalan ya bildiğin photoshop milletin uğraşcak işimi var  :)
 
E

ebruliyn

Kullanıcı
29 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Ne gereksiz bir ameliyat :(
 
V

vega

Kullanıcı
24 Ara 2008
En iyi cevaplar
0
0
Diyarbakır
insan vücuduyla teknoloji arasındaki iletişimin nasıl geliştiğini böyle mi anlatıcakmış bence çok mantıksız daha iyi yollarlada anlatılabilecek bir konu...
 
S

spiritualsigns

agokalper' Alıntı:
yalan ya bildiğin photoshop milletin uğraşcak işimi var  :)
bu bir sanat şekli olarak tanımlanıyor ve gerçek... sırf bu tarz çalışmaların olduğu bir site biliyorum ancak akıl sağlığına zararı olabilir isim vermeyeyim.... oldukça iğrenç...
 
Üst