İDEAL KADIN NASIL OLMALI?

• Konbuyu başlatan Bülent
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde Bülent tarafından oluşturulan İDEAL KADIN NASIL OLMALI? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 9,447 kez görüntülenmiş, 37 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı İDEAL KADIN NASIL OLMALI?
Konbuyu başlatan Bülent
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan korsan
O

ovulkayaalp

Kullanıcı
28 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
İzmir
İdeal erkek beklentisinin yaşa göre gösteren değişim listesi çok eğlenceliydi...:)

teşekkürler...:)

U

UNKAPANI

Kullanıcı
3 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
0
Katılıyorum, ideal kadın hemen hemen doğru tarif edilmiş  :)

E

ebruliyn

Kullanıcı
29 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Konu dışı mesajlar tarafımdan silinmiştir.Lütfen sitenin formatına uygun olmayan,konu bütünlüğünü bozacak,polemik yaratacak yorumlar yapmayalım.

17 ) Forumda "DİN, FUTBOL ve SİYASET, IRK" gibi konular polemik yaratmaya bir tetikleyici olduğundan dolayı, bu konular üzerinde başlık açmak ve bunları kullanarak forumun refahını bozmak, kesinlikle yasaktır. Bu tür mesajlar veya konular forum yetkililerince derhal silinebilir

I

ibrahimgemlik

Kullanıcı
23 Ocak 2010
En iyi cevaplar
0
0
Bursa
ideal kadın ideal erkek
Kurufasulye ile pilav gibi
Rakı balık gibi birbirinden ayrı düşünülümez  :-\

R

rock_girl

Kullanıcı
13 Kas 2009
En iyi cevaplar
0
0
İdeal Kadın:

karşınıza asla çıkmayacak kadındır. çünkü ideal kadını bulduğunuz anda başka bir ideal kadın kafanızda oluşmuştur.

R

rock_girl

Kullanıcı
13 Kas 2009
En iyi cevaplar
0
0
ibrahimgemlik' Alıntı:
ideal kadın ideal erkek
Kurufasulye ile pilav gibi
Rakı balık gibi birbirinden ayrı düşünülümez  :-\
???

K

kzdnz

Kullanıcı
21 Ocak 2010
En iyi cevaplar
0
0
izmir
konuyu  açan arkadaşım
" biz erkekler daha ideal nasıl oluruz" ya da "insanların daha "ideal" olabilmeleri için nasıl koşullar oluşturulmalı?, nasıl eğtim verilmeli?" sorularını sormak varken bu soru?
kadını da şekillendiren nihayetinde aile, medya, çevre vs ise sanırım önce bunların " idealleştirilmesi" gerekir.

H

Hataybeyi

Kullanıcı
25 Ocak 2010
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
Medyanın ideal kadın diye lanse ettiği yukarıdaki listeyi hazırlayan sonunda sizin benim gibi bir insan, ben diyorum ki o listede yazılanlar onu yazan kişinin idealleridir...

Herkesin bir ideal arayışı vardır, bu idealleri taşıyan bir bayan bulundu diyelim, peki o bayanın ideal erkek listesini siz tamamlayabilecekmisiniz ?... Meçhul..

Bu işin sonu yoktur.. Askari müşterekte buluşularak ve onun güzel yanlarını ortaya koyarak onun hoş olmadığını düşündüğünüz yanlarınıda ideale taşımaktır...

I

ibrahimgemlik

Kullanıcı
23 Ocak 2010
En iyi cevaplar
0
0
Bursa
Eskiden kapı gibi kadın deyimi vardı.Fene güzel çalısır derlerdi  :alsana :ahah

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Kadını kapıya -pencereye şuna buna olmadık şeylere benzetir sonra çıkar ardamarından,ahlaktan namustan bahsedersin..!
Ne olacak bu ülkenin hali ne zaman değişecek kadının kötü yazgısı diye sormaya gerek  duymuyor..
Konuyu bir fıkra ile  noktalamak istiyorum..!

"Bir gün Neyzen Tevfik, Birinci Dünya savaşında iki gözünü de yititrmiş bir tanıdığıyla söyleşmektedir.
Tanıdığı sorar:
-Durumu nasıl görüyorsun Tevfik’ciğim?
“Karanlık” diyecekken vazgeçer.."

I

ibrahimgemlik

Kullanıcı
23 Ocak 2010
En iyi cevaplar
0
0
Bursa
:alsana :alsana :alsana :ahah

Kırsal kesimde köylerde öyle kapı gibi maşşallah derler.
Cok iyi calısır .Hem eve bakar tarlada işleride gorur ohhh daga ne olsun derler di.

Şimdi köy falan kalmadı teknoloji gelıstı sımdı hanım hanımcık eli ayagı düzgün helal süt emmiş evine sagdık kız arıyoruz . :dusun