Hızlı Okuma ve Konsantrasyon

  • Konbuyu başlatan syn
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde syn tarafından oluşturulan Hızlı Okuma ve Konsantrasyon başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,055 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı Hızlı Okuma ve Konsantrasyon
Konbuyu başlatan syn
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan sansliarzu
S

syn

Kullanıcı
12 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Bu site kendini geliştirme adına kurulu bir site olduğundan ilgilenebileceğinizi düşündüm. Eğer okuma hızınızı ve anlama oranınızı artırmak ve konsantrasyonunuzu güçlendirmek için bir planınız varsa Türkiye Hızlı Okuma Derneği (HODER) Türkiye'de hızlı okuma bilincini geliştirmek ve hızlı okuma eğitimine destek vermek amacıyla, Dünya Hafıza Şampiyonu Melik Duyar ile işbirliği yaparak,    "ÜCRETSİZ ONLINE HIZLI OKUMA EĞİTİMİ" düzenlemektedir katılmanızı öneririm.Ayrıca mini kurslar halinde e mail adresinize yollanan her kurs sonunda kursla alakalı kişisel gelişim amaçlı e-kitabı bilgisayarınıza indirebiliyorsunuz . Bu kurslar 2-3 günde bir e-mailinize yollanıyor benim kursta ikinci haftam yani ne zaman sona erdiği hakkında bir fikrim yok . Son olarak bir de konsantrasyon ve beyin kapasitenizin farkına varma ile ilgili Melik Duyar'ın ayrı bir ücretsiz kursu daha var. Gerekli bilgiyi arama motorundan ''ücretsiz hızlı okuma kursu Melik Duyar'' yazarak edinebilirsiniz.
 
S

sehla

Kullanıcı
5 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
evet bu çalışmaları biliyorum bizde öğrencilerimize dönem dönem bu uygulamayı  profosyenel bir eğitimci ile verdirmiştik. bilgi için tşk
 
H

Harun

Kullanıcı
29 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
36
İstanbul
leftinthedark.wordpress.com
İlkokulda bizim öğretmen durmadan okuma yarışması yapardı. Hep ben birinci geliyordum nedense. Sıkılmıştı zaten diğerleri, ikincilik için yarışıyorlardı. Öğretmenin neden böyle bişey yaptığını sorgulamamıştım o zamanlar.Ne de olsa kazanıyor ve çikolataları yiyordum.

Sonra düşündüm;Neden bizi bir yarışın içine sokuyordu. Neden herkes hızlı olmak zorundaydı ki ? Neden diğer öğrencilere beni örnek gösteriyordu ? Çok mu örnek gösterilecek bir iş yapıyordum. Şimdi olsa derim ki kendisine, öğretmenim hızlı okumak bişey kazandırmadı. Okurken sindirerek anlamak ta gerekiyormuş :)

Ama hayatta hep hızlı davrananlar kazanıyor. Nerde olursan ol,ne yaparsan yap, yaptığını anlamasanda hızlı olmalısın. İlk sen yapmalısın, ilk önce senden çıkmalı bir fikir. En önden yürümelisin. Yavaş olursan öndekileri takip edersin sadece. Bana kazandırdığı tek şey bu.
 
E

ebruliyn

Kullanıcı
29 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Özellikle zamanı iyi kullanmak adına,sınava girecekler için faydalı bir uygulama
teşekkürler önerin için
 
S

sansliarzu

Kullanıcı
26 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
0
Antalya
sagol syn bılgılendırme ıcın ben de bu e-maıllerı aldım ama kıtabı yazdıramadım.Dolayıssıyla da okuyamadım.Sence kıtabın yararları var mı?Ona göre orjınalaını almayı düsünüyorum.Düzenli her gun kıtap okuyan bır ınsanım.Ama daha hızlı okumayı ıstıyorum.Verılen bilgiler okumayan ınsana hız katmak ıcın mı yoksa herkese katkısı olabılır mı?

İlgin için şimdiden tesekkurler...
 
Üst