Hikayenin devamını sen getir . . .

Sonunda tüm endişelerimi silecek, yok edecek bir şey yaptı: Evlenme teklif etti! Bensiz olamayacağını ve gittiği yere benim de gelmemi istedi...

Yaşlı adam herzamanki yerinde pencerenin önünde eski anılarını canlandırmaya çalışıyordu.Zamanın bu kadar çabuk geçmesi ne kadar şaşırtıcıydı.Oysa karısının ona sevgi dolu bakışlarını hala yüzünde gözlerinde hissediyordu.

YEŞİLAY' Alıntı:
Yaşlı adam herzamanki yerinde pencerenin önünde eski anılarını canlandırmaya çalışıyordu.Zamanın bu kadar çabuk geçmesi ne kadar şaşırtıcıydı.Oysa karısının ona sevgi dolu bakışlarını hala yüzünde gözlerinde hissediyordu.

ben pek anlamadım ???

busra309' Alıntı:
YEŞİLAY' Alıntı:

ben pek anlamadım ???
Bende anlamadım acıklama yapılmadı neyse kaldığımız yerden devam edelim o zaman...

gözlük' Alıntı:
Sahi ne istiyordum ki ben?Onu mu istiyordum?Duygu karmaşası içindeydim...Ayrılmayacaktık fakat ben korkuyordum...Geri dönüşü olmayan bir yol gibiydi...Ama bu korku fazla değilmiydi??...Nasıl bir sevgiydi bu?...İçimdekilere anlam veremiyordum...

Seni seviyorum neden dedi ???...
Sonra birden Toparlandı gözlerini sildi mutlu ol dedi arkasına dönmeden gitti...Yıkılmıştı benim yüzümden...Mutlu ol derkenki hayal kırıklığı ile dolu bakışı beni olduğum yere yığmıştı...

Daha doğrusu yığmasını isterdimmmkii zira ben onunla aynı duyguları paylaşmıyordum,paylaşamıyordum..
Sıradan bir aşktı onunkisi o anda ona bir tokat çakmak vardı ki..:/
Yufka yüreğim...
Tebessüm edip kaçacaktım ama..

Uyumak ve herşeyi unutmak istiyordum. Beynim  sadece sen  düşünüyordu.Beni bırakırken gittiğin an ve hiçe saydığın ben... Seni hiç görmemeyi dileyemiyorum yıllarca seni beklerken..... Uyumak istiyorum uyumak ve bir an olsun seni içimde dondurmak için... Gururum ve de mantığıma inat arama istiyorum seni.... reddedimenin dayanılmaz acısını bastırıyor umutlarım... Umut şuan beni uyutabilecek tek şey...

Geri