YEŞİLAY' Alıntı:Yaşlı adam herzamanki yerinde pencerenin önünde eski anılarını canlandırmaya çalışıyordu.Zamanın bu kadar çabuk geçmesi ne kadar şaşırtıcıydı.Oysa karısının ona sevgi dolu bakışlarını hala yüzünde gözlerinde hissediyordu.
Bende anlamadım acıklama yapılmadı neyse kaldığımız yerden devam edelim o zaman...busra309' Alıntı:YEŞİLAY' Alıntı:Yaşlı adam herzamanki yerinde pencerenin önünde eski anılarını canlandırmaya çalışıyordu.Zamanın bu kadar çabuk geçmesi ne kadar şaşırtıcıydı.Oysa karısının ona sevgi dolu bakışlarını hala yüzünde gözlerinde hissediyordu.
ben pek anlamadım ???
Sahi ne istiyordum ki ben?Onu mu istiyordum?Duygu karmaşası içindeydim...Ayrılmayacaktık fakat ben korkuyordum...Geri dönüşü olmayan bir yol gibiydi...Ama bu korku fazla değilmiydi??...Nasıl bir sevgiydi bu?...İçimdekilere anlam veremiyordum...gözlük' Alıntı:korkyorum
Şu an karar vercek gücü kendimde bulamıyordum maalesef bi hata yapmamak için düşünmem gerektiğini söylemeliydim...çocuk' Alıntı:ama artık herşeye bi son verilmeliydi bi karara varmalıydımm....

Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.