Hoşgeldin19ufuk73' Alıntı:ben de yeniyim hani bi reklam var ya sen yenidin galiba işte ondan : :
)))Cσ∂єx' Alıntı:Vay be...« : 31 Ocak 2008, 13:09:31 Prş »
Şimdi forum yetkilisi.
Zaman ne kadar da su misali...
HAHhuahuhau ya kusura bakma Didem.Şimdi bu mesajı okuyunca çok gülesim geldi.dideM' Alıntı:Selam!Ben İstanbul'dan katılıyorum aranıza,ismim Didem.
Daha önceden üye olmuştum aslında ama burayı daha yeni gördüm
Tekrar Merhaba herkese.
)) Ne var be)HAHhuahuhau ya kusura bakma Didem.Şimdi bu mesajı okuyunca çok gülesim geldi.
garip oldum birden. kendi yazdığım ilk mesaja baktım bir de. ben hiç yabancılık çekmeden maşallah direk dalmışımdideM' Alıntı:)) Ne var be)HAHhuahuhau ya kusura bakma Didem.Şimdi bu mesajı okuyunca çok gülesim geldi.
sevoş' Alıntı:tanışalım mı ben sevilay yeni katıldım aranıza
Merhabadüşünceli' Alıntı:soguk istanbul sabahınndan selam,[ bende aranıza yenı katıldım
sevoş' Alıntı:tanışalım mı ben sevilay yeni katıldım aranıza
Hoşgeldiniz...düşünceli' Alıntı:soguk istanbul sabahınndan selam,[ bende aranıza yenı katıldım
Merhaba.Hoşgeldin.Karışık mı neden öyle dediniz?shelda' Alıntı:MRBBB BNDE YENİİYİM AMAÇOK KARIŞIK BURASIYA :-[
Yeni Katılanlar Bölümünden bir sayfa açabilirsin kendine tanışmak için.Her bölümün ayrı sayfası var oradan takip edebilirsinshelda' Alıntı:yani ne nerde nereye ne yazıoz daha anlamş diilim
sizde hoşgeldiniz ;D ;D.. ortalık darmadağın oldu.Omnia' Alıntı:Hoşgeldiniz Didem. Ben sizden daha yeniyim ama genede bir merhaba demek istedim.