Herkes bu resim hakkında yorum yapsın..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CaspeR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bence,kedi biraz daha civcive baktıktan sonra kuyruğunu sallayıp geri dönebilir..Yemeden..Zarar vermeden

bence kedi diyo ki:

sen napıyosun burda.
annen sana masanın üstüne çıkma demedi mi?
şimdi başına bişey gelecek yine benden bilecekler.

bak bak pisinin gözlerine sen...nasılda heyecanlı aç aç bakıyor...

simdi civcivi muzlu puding gibi görüyordur bizim gözümüzde :D :D :D

bu fotoğrafı görünce aklıma benim kızımın yaptığı bir yaramazlık geldi. kısaca paylaşmak istiyorum. geçtiğimiz yaz haftasonuydu ve ben uyuyordum (sabah 8-9 civarıydı) kızım birşeyle oynuyor, kendini ordan oraya savurup duruyordu. aslında alışıktım bu duruma bazen oynayacak birşeyler bulur ve ordan oraya deli gibi koşup dururdu. ama bu seferki biraz farklıydı evde birşeyleri devirecek diye korktum. ne yapıyor diye merak ettim ve yataktan biraz kalkar gibi oldum, birde ne göreyim kızım pencereden bir kumru yakalamış ve ordan oraya savurup duruyor :/ evin her yeri tüy olmuş birden fırladım yataktan ve güç bela zavallı kumruyu kızımın elinden zorda olsa aldım. zavallı kumru özellikle de kanat bölgelerinden yaralanmış. kızımın kumruyu yemek gibi bir niyeti olmadığını anladım, tek derdi oyun oynamaktı ama biraz hırpalamış. kumruyu elime aldığımda kalbi nasılda atıyordu anlatamam, o kadar korkmuştu ki. pencerenin önüne koyup birazda yiyecek birşeyler koydum önüne ama yemeğin yüzüne bile bakmadan zorda olsa uçup gitmişti.

Ölüme ramak kalmış...
Gözlerindeki korkuya bak civcivin ya...  :(
Hayvanlara kıyamıyorum hiç, hiç...  :'(

sehla' Alıntı:
hmwo4.gif
  kedi bu sağı solu belli olmaz. şu çekim bitsede yesem artık gibi bakıyo da olabilir dostluk ifadesi de 

post415901151162747rc2ze8.jpg

Resmi
Savunmasız kalışın çaresizliği  ile bencil bakışların kesiştiiği son an ..!
Olarak değerlendiriyorum.

civciv korkmuş kediyi görünce kedide şaşırmış mendilden civciv çıktığını görünce ;D

Geri