bu fotoğrafı görünce aklıma benim kızımın yaptığı bir yaramazlık geldi. kısaca paylaşmak istiyorum. geçtiğimiz yaz haftasonuydu ve ben uyuyordum (sabah 8-9 civarıydı) kızım birşeyle oynuyor, kendini ordan oraya savurup duruyordu. aslında alışıktım bu duruma bazen oynayacak birşeyler bulur ve ordan oraya deli gibi koşup dururdu. ama bu seferki biraz farklıydı evde birşeyleri devirecek diye korktum. ne yapıyor diye merak ettim ve yataktan biraz kalkar gibi oldum, birde ne göreyim kızım pencereden bir kumru yakalamış ve ordan oraya savurup duruyor :/ evin her yeri tüy olmuş birden fırladım yataktan ve güç bela zavallı kumruyu kızımın elinden zorda olsa aldım. zavallı kumru özellikle de kanat bölgelerinden yaralanmış. kızımın kumruyu yemek gibi bir niyeti olmadığını anladım, tek derdi oyun oynamaktı ama biraz hırpalamış. kumruyu elime aldığımda kalbi nasılda atıyordu anlatamam, o kadar korkmuştu ki. pencerenin önüne koyup birazda yiyecek birşeyler koydum önüne ama yemeğin yüzüne bile bakmadan zorda olsa uçup gitmişti.