O
okyanusya
Kullanıcı
Aynen sana katılıyorum Hatice..hatice şengül' Alıntı:ben 3 yaşında org çalmaya başladım 4.5 yaşında ingilizce kursuna gidiyordum 5 yaşında okul başladı nedense sonra pek üzerime düşülmedi ablamı keşfettiklerinde orta 1 deydi şimdi ablam mimar sinan güzel sanatlar fakültesi resim ve üst lisansını birincilikle bitirdi beni 3 yaşımdayken farketmişlerdi
bunu neden anlattım
hepimiz dahiyiz/dahiydik ama elimizden alındı
bu durumdaailenin rolü büyük 3 yaşında bir çocuk kendi kararlarını veremiyor eğer anne baba vizyon sahibi bireyler olsaydı belki ben şu an 22 yaşında cici bir piyanisttim ama onların kataraktının kalkması ablama yaradı
biz geleceğin ebeveynleri olarak çocuklarımızın her türlü eğilimine saygı göstermeliyiz diyor iyi ana babalar olmak için çabalamalıyız diyorum
bana katılanlar el kaldırsın lütfen
Bende çok net hatırlıyorum okula gitmeden önce çizdiğim resimler herkesi hayrete düşürürdü , 'bu kız ressam olacak galiba' denirdi.
Ama malesef ailem tarafından sanatın kötü birşey olduğu öğretildi ve yeteneklerim köreldi.Şuan o zamanki gibi güzel resim çizemiyorum.
Her çocuğun böyle yeteneklerle doğabileceğine inanmıyorum ama yeteneklerin kaderinin ailelerinde olduğuna katılıyorum ..