Her ülke bir resim!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan simona
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Çin, Japonya çok çekici geliyor banada... çok mu gözümüzde büyütüyoruz acaba onları,
düşünüyorumda, ilk aklıma gelen çok zeki oldukları... acaba bundanmı oralara gidip görmek istiyorum... diyorum..  ::) ;D

Bangladesh olmak isterdim.. Tam da şimdi zamanı  :-[ teşekkürler paylaşımın için...

Türkiye'nin resmi olsa acaba neresi olurdu yani neresinin fotoğrafını çekip işte burası Türkiye denilirdi???
sadece merak :)

Zynep' Alıntı:
nrykly' Alıntı:
Türkiye'nin resmi olsa acaba neresi olurdu yani neresinin fotoğrafını çekip işte burası Türkiye denilirdi???

Siz paylaşsanız hangi resmi paylaşırdınız? :)
Sanırım İstanbul'u çünkü (bana göre) doğuyu batıyı içinde barındıran ve bunu taşıyan bir şehir :)
Ayrıca İstanbul'da çekilen bazı fotoğraflara bakmıştım(çok önceki bir zamanda) sanki konuşuyorlardı yada en sevdiğim şehir olduğu için bana öyle geldi:)
Siz hangi resmi paylaşırdınız?

nrykly' Alıntı:
Zynep' Alıntı:
nrykly' Alıntı:

Sanırım İstanbul'u çünkü (bana göre) doğuyu batıyı içinde barındıran ve bunu taşıyan bir şehir :)
Ayrıca İstanbul'da çekilen bazı fotoğraflara bakmıştım(çok önceki bir zamanda) sanki konuşuyorlardı yada en sevdiğim şehir olduğu için bana öyle geldi:)

İstanbul aşığı olarak ilk aklıma gelen benim de İstanbul ama biraz daha yaratıcı olmak isterdim ve sanırım tüm illerimizden alınan fotoları birleştirir bir Türkiye panaroması paylaşırdım.

Zynep' Alıntı:
nrykly' Alıntı:
Zynep' Alıntı:
nrykly' Alıntı:

İstanbul aşığı olarak ilk aklıma gelen benim de İstanbul ama biraz daha yaratıcı olmak isterdim ve sanırım tüm illerimizden alınan fotoları birleştirir bir Türkiye panaroması paylaşırdım.
Açıkçası aklıma gelmişti ama İstanbul daha ağır bastı :) :) :)

Geri