Her ülke bir resim!

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Anlık Kareler (Fotoğraf Dünyası) kategorisinde simona tarafından oluşturulan Her ülke bir resim! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 8,817 kez görüntülenmiş, 31 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Anlık Kareler (Fotoğraf Dünyası)
Konu Başlığı Her ülke bir resim!
Konbuyu başlatan simona
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan noxin
S

sibelimo

Kullanıcı
1 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
antalya
BENCE ÇİNLİLERİ SEWDİĞİMİZDEN OLMASIN?

C

catzilla

Çin, Japonya çok çekici geliyor banada... çok mu gözümüzde büyütüyoruz acaba onları,
düşünüyorumda, ilk aklıma gelen çok zeki oldukları... acaba bundanmı oralara gidip görmek istiyorum... diyorum..  ::) ;D

S

seca

Kullanıcı
1 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
0
mersin
çok güzel resimler bunlar arkadasım simona...emeğine sağlık :)

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Bangladesh olmak isterdim.. Tam da şimdi zamanı  :-[ teşekkürler paylaşımın için...

N

nrykly

Kullanıcı
28 Mar 2008
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
Türkiye'nin resmi olsa acaba neresi olurdu yani neresinin fotoğrafını çekip işte burası Türkiye denilirdi???
sadece merak :)

Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
nrykly' Alıntı:
Türkiye'nin resmi olsa acaba neresi olurdu yani neresinin fotoğrafını çekip işte burası Türkiye denilirdi???
Siz paylaşsanız hangi resmi paylaşırdınız? :)

N

nrykly

Kullanıcı
28 Mar 2008
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
Zynep' Alıntı:
nrykly' Alıntı:
Sanırım İstanbul'u çünkü (bana göre) doğuyu batıyı içinde barındıran ve bunu taşıyan bir şehir :)
Ayrıca İstanbul'da çekilen bazı fotoğraflara bakmıştım(çok önceki bir zamanda) sanki konuşuyorlardı yada en sevdiğim şehir olduğu için bana öyle geldi:)
Siz hangi resmi paylaşırdınız?

Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
nrykly' Alıntı:
Zynep' Alıntı:
nrykly' Alıntı:
Sanırım İstanbul'u çünkü (bana göre) doğuyu batıyı içinde barındıran ve bunu taşıyan bir şehir :)
Ayrıca İstanbul'da çekilen bazı fotoğraflara bakmıştım(çok önceki bir zamanda) sanki konuşuyorlardı yada en sevdiğim şehir olduğu için bana öyle geldi:)
İstanbul aşığı olarak ilk aklıma gelen benim de İstanbul ama biraz daha yaratıcı olmak isterdim ve sanırım tüm illerimizden alınan fotoları birleştirir bir Türkiye panaroması paylaşırdım.

N

nrykly

Kullanıcı
28 Mar 2008
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
Zynep' Alıntı:
nrykly' Alıntı:
Zynep' Alıntı:
nrykly' Alıntı:
İstanbul aşığı olarak ilk aklıma gelen benim de İstanbul ama biraz daha yaratıcı olmak isterdim ve sanırım tüm illerimizden alınan fotoları birleştirir bir Türkiye panaroması paylaşırdım.
Açıkçası aklıma gelmişti ama İstanbul daha ağır bastı :) :) :)

N

noxin

Kullanıcı
22 May 2010
En iyi cevaplar
0
0
Gaziantep
resimlar güzel paylaşım için tşk...ama türkiye kadar güzel olamaz :)