Siz paylaşsanız hangi resmi paylaşırdınız?nrykly' Alıntı:Türkiye'nin resmi olsa acaba neresi olurdu yani neresinin fotoğrafını çekip işte burası Türkiye denilirdi???
sadece merak
Sanırım İstanbul'u çünkü (bana göre) doğuyu batıyı içinde barındıran ve bunu taşıyan bir şehirZynep' Alıntı:Siz paylaşsanız hangi resmi paylaşırdınız?nrykly' Alıntı:Türkiye'nin resmi olsa acaba neresi olurdu yani neresinin fotoğrafını çekip işte burası Türkiye denilirdi???
sadece merak
İstanbul aşığı olarak ilk aklıma gelen benim de İstanbul ama biraz daha yaratıcı olmak isterdim ve sanırım tüm illerimizden alınan fotoları birleştirir bir Türkiye panaroması paylaşırdım.nrykly' Alıntı:Sanırım İstanbul'u çünkü (bana göre) doğuyu batıyı içinde barındıran ve bunu taşıyan bir şehirZynep' Alıntı:Siz paylaşsanız hangi resmi paylaşırdınız?nrykly' Alıntı:Türkiye'nin resmi olsa acaba neresi olurdu yani neresinin fotoğrafını çekip işte burası Türkiye denilirdi???
sadece merak
Ayrıca İstanbul'da çekilen bazı fotoğraflara bakmıştım(çok önceki bir zamanda) sanki konuşuyorlardı yada en sevdiğim şehir olduğu için bana öyle geldi
Siz hangi resmi paylaşırdınız?
Açıkçası aklıma gelmişti ama İstanbul daha ağır bastıZynep' Alıntı:İstanbul aşığı olarak ilk aklıma gelen benim de İstanbul ama biraz daha yaratıcı olmak isterdim ve sanırım tüm illerimizden alınan fotoları birleştirir bir Türkiye panaroması paylaşırdım.nrykly' Alıntı:Sanırım İstanbul'u çünkü (bana göre) doğuyu batıyı içinde barındıran ve bunu taşıyan bir şehirZynep' Alıntı:Siz paylaşsanız hangi resmi paylaşırdınız?nrykly' Alıntı:Türkiye'nin resmi olsa acaba neresi olurdu yani neresinin fotoğrafını çekip işte burası Türkiye denilirdi???
sadece merak
Ayrıca İstanbul'da çekilen bazı fotoğraflara bakmıştım(çok önceki bir zamanda) sanki konuşuyorlardı yada en sevdiğim şehir olduğu için bana öyle geldi
Siz hangi resmi paylaşırdınız?