HER ŞEY SENİNLE BAŞLAR, SENDE BİTER!!!!!!!

• Konbuyu başlatan payro
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Kitap Önerileri kategorisinde payro tarafından oluşturulan HER ŞEY SENİNLE BAŞLAR, SENDE BİTER!!!!!!! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 20,240 kez görüntülenmiş, 61 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Kitap Önerileri
Konu Başlığı HER ŞEY SENİNLE BAŞLAR, SENDE BİTER!!!!!!!
Konbuyu başlatan payro
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ebruliyn
G

gzmt

Kullanıcı
23 Eyl 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
arkadaslar Mümin Sekman'ın ''HERSEY SENİNLE BASLAR'' diye bir kitabı var.kisisel gelisim kitabı.herkese tavsiye ederim.kitabı okumaya basladıgınız an ogun icinde bitirmek isticeksiniz.

E

efsane_18

Kullanıcı
12 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
Giresun
bende okudum tavsiyedir bendende :D bitirnce bi azim gelio insanın içine

H

hanedeyim

geçenlerde okudum bende mümin sekman türkiyedeki ilk kisişel gelişim uzmanıdır
şu ana kadar iki kitabını okuyabildim diğerlerinide okuyacağım en yakın zamanda
tşk ::)

G

gundy

Kullanıcı
23 Mar 2007
En iyi cevaplar
0
0
Bulgaristan
İlk " Herşey seninle başlar" kitabını okudum ondan sonra "The Secret"'i belgesel olarak izledim, şimdi de "Limit Sizsiniz"'i okuyorum. Bu kitaplar sayesinde insan daha bilinçli olabiliyor. Buda insanı daha güçlü yapıyor. Bu kitapları okumanızı tavsiye ediyorum. Tabi en önemlisi de Zeynep Hn. vurguladığı, okuduklarımızdan öğrendiklerimizi hayata geçirebilmek.

I

ilenay

Kullanıcı
28 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
kitap hakkında biraz daha detaylı bilgi alabilir miyim? :)

E

efza

Kullanıcı
26 Eyl 2008
En iyi cevaplar
0
16
İstanbul
ilenay' Alıntı:
HER ŞEY SENİNLE BAŞLAR.
Mümin Sekman

Her Şey Seninle Başlar, bir sosyal başarı kitabıdır. Kitabın içinde yerel ve evrensel örneklerle, başarısızlığın nasıl öğrenildiği ve başarılı olmanın nasıl öğrenilebileceği anlatılıyor. Kitabın temelindeki soru şu: Neden başarısızız, nasıl daha başarılı olabiliriz?

Her Şey Seninle Başlar, Türkiyede kendini geliştirme bilincini yaygınlaştırmayı ve kişisel gelişimin saygınlığını artırmayı amaçlıyordu. Bunda başarılı da oldu.

EN "BAŞARILI" BAŞARI KİTABI!

"Başarıyı öğreten kitap" olarak çıktığı yolda kitabın kendi başarı öyküsü de oluştu. 2 yılda 500.000 okura ulaşarak "en başarılı başarı kitabı" oldu. Çünkü Türkiyede bugüne kadar hiçbir kişisel gelişim kitabı bu kadar satmadı. Her şey seninle başlar, sadece kişisel gelişim değil eğitim ve psikoloji kategorilerinde de en çok satmış kitap oldu. Kitabın satış temposunun aynı hızda devam ediyor olması, "long seller" olacağının bir işareti kabul ediliyor.
KİTABIN ARKA KAPAK YAZISI

Çaresizlik öğrenilmiştir.
Başarılı olmak da öğrenilebilir.
Sende sandığından fazlası var!
Gelebileceğin en iyi yerde değilsin.
Yeni bir hayat için gereken, yeni bir akıldır.
Doğru şeyi yapmak için yanlış zaman yoktur.
Rüzgarı suçlamayı bırak, yelkenleri kullanmayı öğren!
Seyirci koltuğundan sıkıldıysan, sahneye çık.
Zirvede her zaman bir kişiye daha yer var.
Her şey seninle başlar!
Başkaları yapabildiyse, sen de yaparsın.
Hayatta ya tozu dumana katarsın,
Ya da tozu dumanı yutarsın.
Seçim senin!

I

ilenay

Kullanıcı
28 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
efza' Alıntı:
ilenay' Alıntı:
HER ŞEY SENİNLE BAŞLAR.
Mümin Sekman

Her Şey Seninle Başlar, bir sosyal başarı kitabıdır. Kitabın içinde yerel ve evrensel örneklerle, başarısızlığın nasıl öğrenildiği ve başarılı olmanın nasıl öğrenilebileceği anlatılıyor. Kitabın temelindeki soru şu: Neden başarısızız, nasıl daha başarılı olabiliriz?

Her Şey Seninle Başlar, Türkiyede kendini geliştirme bilincini yaygınlaştırmayı ve kişisel gelişimin saygınlığını artırmayı amaçlıyordu. Bunda başarılı da oldu.

EN "BAŞARILI" BAŞARI KİTABI!

"Başarıyı öğreten kitap" olarak çıktığı yolda kitabın kendi başarı öyküsü de oluştu. 2 yılda 500.000 okura ulaşarak "en başarılı başarı kitabı" oldu. Çünkü Türkiyede bugüne kadar hiçbir kişisel gelişim kitabı bu kadar satmadı. Her şey seninle başlar, sadece kişisel gelişim değil eğitim ve psikoloji kategorilerinde de en çok satmış kitap oldu. Kitabın satış temposunun aynı hızda devam ediyor olması, "long seller" olacağının bir işareti kabul ediliyor.
KİTABIN ARKA KAPAK YAZISI

Çaresizlik öğrenilmiştir.
Başarılı olmak da öğrenilebilir.
Sende sandığından fazlası var!
Gelebileceğin en iyi yerde değilsin.
Yeni bir hayat için gereken, yeni bir akıldır.
Doğru şeyi yapmak için yanlış zaman yoktur.
Rüzgarı suçlamayı bırak, yelkenleri kullanmayı öğren!
Seyirci koltuğundan sıkıldıysan, sahneye çık.
Zirvede her zaman bir kişiye daha yer var.
Her şey seninle başlar!
Başkaları yapabildiyse, sen de yaparsın.
Hayatta ya tozu dumana katarsın,
Ya da tozu dumanı yutarsın.
Seçim senin!
tşkkrler

E

Emine düzgün

Kullanıcı
17 Ağu 2008
En iyi cevaplar
0
0
evet evet kitap gerçekten çok güzel bende okudum ve herkese tafsiye ediyorum...

Ö

özlem1980

Kullanıcı
25 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
Mümin Sekman bu kitabını okuduğumda çokda ilgimi çekmeyen bir yazar olarak hafızamda kalmıştı. Geçenlerde kitabını tekrardan elime alıp okudum bu seferde tam aksi çok hoşuma gitti. O zaman kişisel gelişimle ilgili fazlaca kitaplar okumamdan belki birazda sıkılmışlığın verdiği bir duyguyla beğenmediğim demiyimde bana fazlaca bişey vermediğini düşündüğüm kitap, şimdi tam tersi bir solukta okuduğum bir kitap oldu.  Diyeceğim kitap kadar sanırım doğru zamanda önemli, ondan tam faydalanabilmek için :)

Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Özlem' Alıntı:
Mümin Sekman bu kitabını okuduğumda çokda ilgimi çekmeyen bir yazar olarak hafızamda kalmıştı. Geçenlerde kitabını tekrardan elime alıp okudum bu seferde tam aksi çok hoşuma gitti. O zaman kişisel gelişimle ilgili fazlaca kitaplar okumamdan belki birazda sıkılmışlığın verdiği bir duyguyla beğenmediğim demiyimde bana fazlaca bişey vermediğini düşündüğüm kitap, şimdi tam tersi bir solukta okuduğum bir kitap oldu.  Diyeceğim kitap kadar sanırım doğru zamanda önemli, ondan tam faydalanabilmek için :)
Bu yoruma şapka çıkardım ben!
Tam da düşündüklerim o kadar net açıklanmış ki, teşekkürler Özlem.

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Geç kalmışım,şu an elimde okumakdayım "her şey seninle başlar" ataletsizligimizi daha iyi görmek,öğrenilmiş çaresizliğimizizi değiştirmek adına neler yapmamız gerekeni anlatan harika bir kişisel gelişim kitabı..
Bitirince,Sabit başlıgı olan "Limitsizsiniz" adlı bölümde Mümiz SEKMAN'ın bütün kitaplarının tanıtımını yapmaya niyetlenmiştim:( Geç kalmışım:(
bence burda açılan Mümin SEKMAN'ın kitapları orda birleştirilmedi..
Hazine değerinde hepside birbirinden kapsamlı egitirken eylendirici anlamıyla da ayrı bir keyif tad verici...
Her şey seninle başlardan sonraki okuyacagım kitabı "İnsan isterse" adlı bir kitabı,içerigine söyle bir göz attım da çok keyifle okuyacagımın işaretleri ile dolu oldugunu gördüm..
İnşallah açılmamıştır "insan isterse" Limitsizsiniz sayfasının devamına açarım... :)

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Mümin SEKMAN'ın kitabını dün bitirdim...Şimdi etrafımda özellikle gençlere tavsiye eder oldum:)
Kendi kitabımı verirdim ama kütüphanenizde bulunması mutlaka gereken bir kitap o yüzden kesinlikle almalısınız diye kitabıda vermiyorum:)
"Tür usulu başarı formülü"nüde eklemek isterim....

İşe Başlamadan önce İNŞALLAH deriz.
Kendimize güvenirsek EYVALLAH deriz.
İşe başlarken BİSMİLLAH deriz.
İşten vazgeçersek  EYVALLAH deriz.
Sonuna kadar gitmek istersek YA ALLAH deriz.
Canımızı sıkarlarsa FESÜPANALLAH deriz.
İşe Çoşku ve Heyecanla sarılınca ALLAH, ALLAH, ALLAH deriz.
İşi başarıyla Bitirince MAŞALLAH deriz.
Eğer işi başar amazsak HAY ALLAH deriz.
Başarıyı da başarısızlığı da ALLAH' A havale etmiş durumdayız.

''BAŞARILI OLMAK ÖĞRENİLEBİLİR''

H

harariye

Kullanıcı
22 Eki 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
su perisi' Alıntı:
Mümin SEKMAN'ın kitabını dün bitirdim...Şimdi etrafımda özellikle gençlere tavsiye eder oldum:)
Kendi kitabımı verirdim ama kütüphanenizde bulunması mutlaka gereken bir kitap o yüzden kesinlikle almalısınız diye kitabıda vermiyorum:)
"Tür usulu başarı formülü"nüde eklemek isterim....

İşe Başlamadan önce İNŞALLAH deriz.
Kendimize güvenirsek EYVALLAH deriz.
İşe başlarken BİSMİLLAH deriz.
İşten vazgeçersek  EYVALLAH deriz.
Sonuna kadar gitmek istersek YA ALLAH deriz.
Canımızı sıkarlarsa FESÜPANALLAH deriz.
İşe Çoşku ve Heyecanla sarılınca ALLAH, ALLAH, ALLAH deriz.
İşi başarıyla Bitirince MAŞALLAH deriz.
Eğer işi başar amazsak HAY ALLAH deriz.
Başarıyı da başarısızlığı da ALLAH' A havale etmiş durumdayız.

''BAŞARILI OLMAK ÖĞRENİLEBİLİR''

çok hoşmuş..
kitabı en yakın zamanda temin edicem sanırım..
teşekkürler :)

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Bencede temin et:) Yakın olsan verirdim diyemem:) gidip şiddetle almanı kütüphanenin en güzel yerine koymanı tavsiye ederim:)

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Her şey seninle başlar:) ve tüm kitapları:)

Dün yeni kitabına başladım,"İnsan isterse" başarı öykülerini anlatıyor..
önceden alıp okumadıgıma ne kadar kızıyorum anlatamam  :mad:

H

harariye

Kullanıcı
22 Eki 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
su perisi' Alıntı:
Her şey seninle başlar:) ve tüm kitapları:)

Dün yeni kitabına başladım,"İnsan isterse" başarı öykülerini analtıyor..
önceden alıp okumadıgıma ne kadar kızıyorum anlatamam  :mad:
aslında Mümin Sekman ismini çok duydum ama kısmet olmadı okumak daha çok Doğan Cüceoğlu Üstün Dökmen okudum Türk lerden..
hiçbir şey için geç değildir ama öyle değil mi  ;)

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Bende Üstün DÖKMEN ve Dogan beyin kitaplarını okudum ama,bunun tarzı  çok farklı...
İnsanı motive eden ikinci kitap diyebilirim..
birincisi ne diye sorarsan,Erdal DEMİRKIRAN'ın kitaplarıdır:)

T

tansel

Kullanıcı
20 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
bende iyi ki okumuşummm o zaman  :)