HER ŞEY SENİNLE BAŞLAR.ilenay' Alıntı:kitap hakkında biraz daha detaylı bilgi alabilir miyim?
tşkkrlerefza' Alıntı:HER ŞEY SENİNLE BAŞLAR.ilenay' Alıntı:kitap hakkında biraz daha detaylı bilgi alabilir miyim?
Mümin Sekman
Her Şey Seninle Başlar, bir sosyal başarı kitabıdır. Kitabın içinde yerel ve evrensel örneklerle, başarısızlığın nasıl öğrenildiği ve başarılı olmanın nasıl öğrenilebileceği anlatılıyor. Kitabın temelindeki soru şu: Neden başarısızız, nasıl daha başarılı olabiliriz?
Her Şey Seninle Başlar, Türkiyede kendini geliştirme bilincini yaygınlaştırmayı ve kişisel gelişimin saygınlığını artırmayı amaçlıyordu. Bunda başarılı da oldu.
EN "BAŞARILI" BAŞARI KİTABI!
"Başarıyı öğreten kitap" olarak çıktığı yolda kitabın kendi başarı öyküsü de oluştu. 2 yılda 500.000 okura ulaşarak "en başarılı başarı kitabı" oldu. Çünkü Türkiyede bugüne kadar hiçbir kişisel gelişim kitabı bu kadar satmadı. Her şey seninle başlar, sadece kişisel gelişim değil eğitim ve psikoloji kategorilerinde de en çok satmış kitap oldu. Kitabın satış temposunun aynı hızda devam ediyor olması, "long seller" olacağının bir işareti kabul ediliyor.
KİTABIN ARKA KAPAK YAZISI
Çaresizlik öğrenilmiştir.
Başarılı olmak da öğrenilebilir.
Sende sandığından fazlası var!
Gelebileceğin en iyi yerde değilsin.
Yeni bir hayat için gereken, yeni bir akıldır.
Doğru şeyi yapmak için yanlış zaman yoktur.
Rüzgarı suçlamayı bırak, yelkenleri kullanmayı öğren!
Seyirci koltuğundan sıkıldıysan, sahneye çık.
Zirvede her zaman bir kişiye daha yer var.
Her şey seninle başlar!
Başkaları yapabildiyse, sen de yaparsın.
Hayatta ya tozu dumana katarsın,
Ya da tozu dumanı yutarsın.
Seçim senin!
Bu yoruma şapka çıkardım ben!Özlem' Alıntı:Mümin Sekman bu kitabını okuduğumda çokda ilgimi çekmeyen bir yazar olarak hafızamda kalmıştı. Geçenlerde kitabını tekrardan elime alıp okudum bu seferde tam aksi çok hoşuma gitti. O zaman kişisel gelişimle ilgili fazlaca kitaplar okumamdan belki birazda sıkılmışlığın verdiği bir duyguyla beğenmediğim demiyimde bana fazlaca bişey vermediğini düşündüğüm kitap, şimdi tam tersi bir solukta okuduğum bir kitap oldu. Diyeceğim kitap kadar sanırım doğru zamanda önemli, ondan tam faydalanabilmek için
su perisi' Alıntı:Mümin SEKMAN'ın kitabını dün bitirdim...Şimdi etrafımda özellikle gençlere tavsiye eder oldum
Kendi kitabımı verirdim ama kütüphanenizde bulunması mutlaka gereken bir kitap o yüzden kesinlikle almalısınız diye kitabıda vermiyorum
"Tür usulu başarı formülü"nüde eklemek isterim....
İşe Başlamadan önce İNŞALLAH deriz.
Kendimize güvenirsek EYVALLAH deriz.
İşe başlarken BİSMİLLAH deriz.
İşten vazgeçersek EYVALLAH deriz.
Sonuna kadar gitmek istersek YA ALLAH deriz.
Canımızı sıkarlarsa FESÜPANALLAH deriz.
İşe Çoşku ve Heyecanla sarılınca ALLAH, ALLAH, ALLAH deriz.
İşi başarıyla Bitirince MAŞALLAH deriz.
Eğer işi başar amazsak HAY ALLAH deriz.
Başarıyı da başarısızlığı da ALLAH' A havale etmiş durumdayız.
''BAŞARILI OLMAK ÖĞRENİLEBİLİR''
kitabın adı ?su perisi' Alıntı:Bencede temin et Yakın olsan verirdim diyemem gidip şiddetle almanı kütüphanenin en güzel yerine koymanı tavsiye ederim
aslında Mümin Sekman ismini çok duydum ama kısmet olmadı okumak daha çok Doğan Cüceoğlu Üstün Dökmen okudum Türk lerden..su perisi' Alıntı:Her şey seninle başlar ve tüm kitapları
Dün yeni kitabına başladım,"İnsan isterse" başarı öykülerini analtıyor..
önceden alıp okumadıgıma ne kadar kızıyorum anlatamam