HER ŞEY SENİNLE BAŞLAR, SENDE BİTER!!!!!!!

• Konbuyu başlatan payro
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Kitap Önerileri kategorisinde payro tarafından oluşturulan HER ŞEY SENİNLE BAŞLAR, SENDE BİTER!!!!!!! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 20,240 kez görüntülenmiş, 61 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Kitap Önerileri
Konu Başlığı HER ŞEY SENİNLE BAŞLAR, SENDE BİTER!!!!!!!
Konbuyu başlatan payro
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ebruliyn
R

riçiriç

Kullanıcı
12 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
vaay bee senden baya bişi öğrencem heraldee :)
yazcağın yazıyı heycenla bekliyo olcam ::)
senin dediğin kitaplardan bi tek robin sharma nın serisini okudum..aile bilgeliği süperdi ama!

diğerlerinide araştırcaz artk :)

S

seca

Kullanıcı
1 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
0
mersin
o kadarda değil saol teşekkür ederim ama insan istekli oldumu inanki kimseye ihtiyacı olmadan çok şey öğrenebiliyor. öğretmenimiz hayat.
alıntı yazı mükemmel. aslında ezberlemiştim her yere yazıyordum eskiden ama insan zamanla bazı kelimeleri atlıyor. olduğu gibi yazıyorum.. ilk okumada bişe anlamayabilirsin ama anlamı çok geniş... 8. alışkanlık sayfa 52

”düşündüklerimiz ve yaptıklarımızın kapsamı, farkına varamadıklarımızla sılıdır. farkına varamadığımız şeyin farkına varamadığımız için de değişmek için yapabileceğimiz pek bir şey yoktur; ta ki farkına varamamanın düşündüklerimizi ve eylemlerimizi nasıl biçimlendirdiğinin farkına varana kadar”

R

riçiriç

Kullanıcı
12 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
dürüst olmak gerekirse pek bişi anladığım sölenemes :)
ama eminim önemli şeyler anlatıyo bu yazı...
biras çabalasam çözerim heraldee...

teşekkür ettim :)

Safari

Safari

Kullanıcı
7 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
36
İstanbul
bir eksikliğimiz de toplum olarak kitap okuma alışkanlığımız yok :S

G

greenhome

Kullanıcı
6 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
kesinlikle okuyacağım kütüphanemde olsun isterim :)

N

nesrin nur

Kullanıcı
28 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
0
mersin
arkadaşlar %100 düşünce gücü kitabı ben de okudum.Harika bir kitap insanı inanılmaz etkiliyor,kitabı iki kez kaybettim ve yeniden aldım başucu kitabım oldu.Birde secret diye bir kitap var çekim yasası anlatıyor mutlaka okuyun.BEN OKUDUM VE ÇOOOOOOOOOOOK ETKİLENDİM.

S

seca

Kullanıcı
1 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
0
mersin
secret duydum ama konusunu yeni öğreniyorum okumaya çalışacam. teşekkr. :D

N

nesrin nur

Kullanıcı
28 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
0
mersin
    sevgili sega secret ile ilgili kitap önerileri bölümünde başlık açtım,oradan daha fazla bilgi alabilirsin.anladığım kadarıyla okumayı çok seviyorsun ,ne kadar güzel sevgilerimle

Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
riçiriç' Alıntı:
arkadaşlar bi kitap tavsiye ediyim süpper!! ;)
%100 düşünce gücü. gerçi eski kitap ama ben yeni okudum ::)
düşünce gücünüzü kullanarak hayatızı yönlendirmeyi öğrenin...
Bu kitap sayesinde o kadar çok olumsuzluğun üstesinden geldim ki...
Ama her zaman derim, iş kitapları okuyup bitirmekte değil, verilen ipuçları sindirip yaşama geçirebilmeyi başarmakta.
Çok üzülerek söylemeliyim ki, çevremde bu tür kitapları okuyan, öneren hatta hediye eden bazı kişiler var ancak uygulayamadıkları bazı konular nedeniyle ne yazık ki pek çok değeri yitirdiklerinin farkında bile değilller.
İş işten geçmeden diyorum...
Sevgilerimle.

W

weee

Kullanıcı
21 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
0
hayatımda okudugum en faydalı kitapların basında gelıyor... mümin sekman a tsk edıyorum..

çaresizlik öğrenilmiştir, başarılı olmakta öğrenilebilir... :cool:

C

cemtugra

Kullanıcı
22 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
0
giresun
Arkadaşlar merhaba Mümin SEKMAN nın mütiş anlatımı ve çok güzel işlenmiş bir kitap okumayan arkadaşlar hemen alabilir fiyatı (orjinal) 4YTL.

C

crazyrain

Kullanıcı
11 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
BU KİTAP BENİM BAŞUCU KİTABIM OLDU SÜPPER Bİ KİTAP NE ZAMAN KENDİMİ GÜÇSÜZ HİSSETSEM HEMEN AÇIP RUH HALİME UYGUN Bİ BÖLÜMÜNÜ OKUYORUM VE HER ŞEY KOLYLAŞIYOR EN AZINDAN ÜZERİMDEKİ NEGATİFLİK POZİTİFE DÖNÜYOR:)ŞİDDETLE TAVSİYE EDİYORUM

Y

yağmureal

Kullanıcı
19 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
0
Zirvede her zaman bir kişiye daha yer var..........
çok güzel söz gerçekten merak ettim hemen okumayı istiyorum öneriniz içn tşkürler

D

deniz514

Kullanıcı
19 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
0
evet bu kitabı bende okudum baş ucu kitabı olma adayı kitaplar listesine alabilirsiniz bir kaç defa okumak inanın sıkmaz sizi....

U

uğur_böceği

Kullanıcı
16 Mar 2008
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
evt insanoğlunun istetikden sonre herşeyi yapabileceğine inanmaya başladım bu tür ktp ları okudukdan sonra...HERŞEY SENİNLE BAŞLAR bu ktp da onlardan birsi ve gerçketen çok gzel bi ktp... herkesin okumasınıı ısrarla tafsiye ederim arkadaşlar.saygılarrr

F

firstmoontr

Kullanıcı
25 Şub 2007
En iyi cevaplar
0
0
sakarya
teşekkürler en kısa zamanda kitabı alacağım

E

efe_09540

Kullanıcı
3 Haz 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
tamam bunlura katılıyorum ama faliyete geçmek için önerisi olan var mı ?