Her insan farklıdır. ......

kaptan(Korsan)  arkadaşımız bazı kelimeleri atlamış zaten... sabah saatlerinden dolayı afyon meselesi olsa gerek...  :D ;D

dideM' Alıntı:
bah bana kaç zamandır olumlu enerji verionuz ben alıyommu ? hayır, sizden uzak durmama gerek varmı yine hayır :d
yav abi olumluyu al zaten:)) Almazsan sen bilirsin de olumsuzu almayalım diyoruz biz:) Olumsuz, bizi bunaltan ve fakat bizim bunalımımızda yanımızda olmayan insanlardan uzak duralım diyoruz.
Eh iyi yere temas ettin sayın modum.
Hiç benim bunca sevgi pıtırcığı arasında bunalma drumumu düşündünmü :d Bu kadar olumlulukta beni bunaltıo, lem diom sanki ben marstayım siz madrukta :d Ben sıcaktan şikayet ediom siz güneş kremi ne güzel olurdu dionuz :d
Ben strünün halkası manidardır diom siz :d elips bir güzellik dionuz :d Bende bunalıyorum banada yazık, hem her insan farklıdır diyoruz.
Keza konuda öle dio ondan sonra her insan için aynı yolu empoze çalışmaları başlıo, buda beni bunaltıo.

Öffffff bunaldım ha :d

;D ;D ;D
Her cümlende güldüm hee:)))

Hiç benim bunca sevgi pıtırcığı arasında bunalma drumumu düşündünmü :d Bu kadar olumlulukta beni bunaltıo, lem diom sanki ben marstayım siz madrukta :d Ben sıcaktan şikayet ediom siz güneş kremi ne güzel olurdu dionuz :d
;D ;D
Ohh havalar da ısınıyormuş, artacak 15 derece. oh oh havuzlara giricez:))

Yav canım abim, ben polyannacılık yapalım demiyorumki. Tamam alma, olumluyu da alma allahım ne cefaydı bu yav:)) Olumsuz insanlardan uzak duralım dedik kötü mü ettik yav:)) olumlu bişey katmadım ben hiç oraya, sadece olumsuz, sürekli şikayet eden, olduğu yeri sevmeyen,..vs insanlardan siz de uzak durun demeye getirdik.

Keza konuda öle dio ondan sonra her insan için aynı yolu empoze çalışmaları başlıo, buda beni bunaltıo.

Öffffff bunaldım ha :d
Bunalma hemen öyle, tartışıyoruz şurda:)) Bak benim bi sürü işim var, sana laf yetiştirmeye çalışıyorum arada. Bizim sesimiz çıkıyor mu:)

Konudaki her insan farklıdır ile bizim şu anki tartıştığımız farklıdır abi.:))))
Ben kimseye polyanna olun, sürekli olumlu olun demedimki. Farklı bi yerdesin sen. Tekrar ediyorum; ben, arkadaşın olumsuz insanlardan uzak durun yorumuna katıldım ve destekledim.

Öfffff bak şimdi bunaldım harbiden hee:)))

Ben strünün halkası manidardır diom siz :d elips bir güzellik dionuz :

hhahahahahhahah ya abi valla yalaka damgası yememek adına sana diyecek bişey bulamıyorum
bende genelde güneş kremi ve gözlüğü kullananlardanım ;D

hhahahahahhahah ya abi valla yalaka damgası yememek adına sana diyecek bişey bulamıyorum
bende genelde güneş kremi ve gözlüğü kullananlardanım 
hahahahaha buna da koptum yaa:))))

Dur şimdi asıl bomba gelicek, az sonra:))))

spiritualsigns' Alıntı:
kaptan(Korsan)  arkadaşımız bazı kelimeleri atlamış zaten... sabah saatlerinden dolayı afyon meselesi olsa gerek...  :D ;D
Heheh bu afyon meselesini bilmediğim için bişe demicem, size konya ovasında güneşli bir gün dilerim. :d

Yav sayın modum o kadar çok alıntı yapmuşsınki hangi birine cevap verem şaşırdım.
Tartışıyoruz yav bişe dediğim yok, farklı düşünüok işte nedim zzt zzt zzzt diye gözümün önünde belirio bazı cümlelere :d
Yazmadan edemiom, siz olumlu düşüne durun, beni bunaltamayacaksınız :d
Yav düşünsene, benden uzak durmanız gerekicek yav, ben yav ben, galatanın makuz talihini değiştiren kahraman :d

Kahkahalarım şu an yavuz sultan selim caddesini çınlatıo ha :d

Ebruliyn' Alıntı:
Ben strünün halkası manidardır diom siz :d elips bir güzellik dionuz :

bende genelde güneş kremi ve gözlüğü kullananlardanım ;D

Est yav olurmu öle şey olumlu yada olumsuz yazabilin abi ben bunalmam :d Güneş kremi demeyin bana mersinde sırtıma yogurt sürüyodum anında tarhana oluyodu :d
Bizim zamanımızda krem yogurttu :D

Yazmadan edemiom, siz olumlu düşüne durun, beni bunaltamayacaksınız :d
Yav hala olumlu düşünceden bahsediyo, hey allam yaa:))
Abi alıntı yaptığın cümle aşağıda, tekrar okur musun bi, orada olumlu düşünün diye bir şey yazmış mıyım? Benim gözlerde mi bişey var anlamadımki:)))))))

dideM' Alıntı:
Size sürekli olumsuz enerji veren insanlardan uzak durun...
He! Bu işte ya!
Arkadaşınız çok iyi bir insan olabilir ama sürekli bir derdi varsa ve nedense sürekli onun derdi varsa, siz bir süre sonra bu ilişkiden zarar görmeye başlarsınız. Dikkat edin bu arkadaşınızdan zarar görürsünüz demiyorum, ilişkiden diyorum.

Of didem of  :d

Yazılan: Size sürekli olumsuz enerji veren insanlardan uzak durun...
Cevabın: He! Bu işte ya!

Yav önemli deel, çift taraflı al sen o yorumu :d Açıklamışsın zaten. ben yazılana yüklendim senin cevabından çok :d

Ay Mustafa bayılıcam vallahi bak:)))))

ben yazılana yüklendim senin cevabından çok :d
Diyorsun ama bana diyorsun olumlu düşün sen falan diye..

Yav önemli deel, çift taraflı al sen o yorumu
Alamam abi çift taraflı, niye alayım. Olumsuz insanlardan uzak dur dediysem bu olumlu ol anlamına gelmezki. Niye bu tarafını düşüneyim canım daha dememişken aaa

E tamam abi bir sehba kur ben çıkam o zaman :d
Yalnız son isteğimi sor ha, bütün borçlarımı, thundere bırakıyorum :d alacagım yok kimsede.
Şaka bir yana, abi ben girişe takıldım hep takılırım,bunu sen biliyon yav,olumlu düşünün dedin demedim, olumsuz düşünenlerden uzak durmaya gerek yok, size kötü olarak nitelediğiniz enerjiyi almamaklada bu mümkün dedim.
Yani arkadaşın anlatır anlatır anlatır, sen anlamazsın olur biter bu seni neden etkilesin, yani sen istedikten sonra etkilememeli, bu ondan uzak durman gerekliliğini ortaya çıkarmaz demek istemiştim.
HEPSİ BU.

Bak böle birde şarkı vardı, ne sen bulutsun ende ben yağmur ne sen magrur nede ben magrur, hüzünlü bir akşam içmişiz sarhoşuz hepsi bu. Diye :d

Bak böle birde şarkı vardı, ne sen bulutsun ende ben yağmur ne sen magrur nede ben magrur, hüzünlü bir akşam içmişiz sarhoşuz hepsi bu. Diye :d
;D ;D
İçerken hüzünlü olmayak be, mutlu olakki bi iş yaraya hemi:)))

Yani arkadaşın anlatır anlatır anlatır, sen anlamazsın olur biter bu seni neden etkilesin, yani sen istedikten sonra etkilememeli, bu ondan uzak durman gerekliliğini ortaya çıkarmaz demek istemiştim.
Peki. Konunun başına geri döndüysek eğer, etkiler. Nasıl?
1- Zamanını alır; çok daha keyifle geçirebileceğin bir vakti sıkılarak onun yanında geçireceksin.
2- Dinlemeyip dinliyor görünerek arkadaşlık kavramını ortadan kaldırıyorsun zaten. Bence yapılmamalı.
3- Anlattı anlattı anlattı, bir sürü olumsuz şey anlattı. İster istemez kafana bazı sorular, düşünceler gelmeyecek mi.. İstemesen de etkilenmeyecek misin ki etkilenmem sakın deme. Hele sen hiç deme abi:)
4- En sonunda demeyecek misin abicim yeter ya dinliyoz ama bi yere kadar. bi gün de sen sor bi derdin var mı diye:)) Yav o değil de bir süre sonra içini bi kullanılma, sömürülme duygusu kaplayacak. Yaşa gör demeyeceğim tabiiki, yaşamadan da görülmez. Sen öyle diyeceksin ben böyle.. Neyse, tartışıyoruz:))))

dideM' Alıntı:
Peki. Konunun başına geri döndüysek eğer, etkiler. Nasıl?
1- Zamanını alır; çok daha keyifle geçirebileceğin bir vakti sıkılarak onun yanında geçireceksin.
2- Dinlemeyip dinliyor görünerek arkadaşlık kavramını ortadan kaldırıyorsun zaten. Bence yapılmamalı.
3- Anlattı anlattı anlattı, bir sürü olumsuz şey anlattı. İster istemez kafana bazı sorular, düşünceler gelmeyecek mi.. İstemesen de etkilenmeyecek misin ki etkilenmem sakın deme. Hele sen hiç deme abi:)
4- En sonunda demeyecek misin abicim yeter ya dinliyoz ama bi yere kadar. bi gün de sen sor bi derdin var mı diye:)) Yav o değil de bir süre sonra içini bi kullanılma, sömürülme duygusu kaplayacak. Yaşa gör demeyeceğim tabiiki, yaşamadan da görülmez. Sen öyle diyeceksin ben böyle.. Neyse, tartışıyoruz:))))

1. Evet zaman alır, sen verirsen tabi.
2. Dinlemeyip dinliyormuş gibi görünmek,1 nolu yazdıgımı uygularsan,dinlemene gerek kalmaz.
3.Bana bakma, okyansun en ücra köşesinde 2 balığın kavgasında bile benim aklıma neler gelmio :d Beni ayrı tutacak olursak,İnsanın kafasına bazı soruların gelmesi, o denli kötü değil.
4. demedim abi yav, yıllardır güzin abla gibiyim, daha bişe demedim hiç birine :d Kullanılma duygusu elbette yaşıyorum, kullanmay tenezül edende olmuştur ben nedim.
İyi bir şey değil ama bunlar hayatın içerisinde var, hayatın içerisindede o yada bu şekilde olan herhangi bir şeyden uzak durmamak gerektiğini düşünüyorum.

Kısaca yanı.

İçerken hüzünlü olmayız yav :d keza ne sen bulutsun nede ben yağmur :d diyo ya hüzünlü olan akşam, biz gündüz içeriz :d

demedim abi yav, yıllardır güzin abla gibiyim, daha bişe demedim hiç birine :d Kullanılma duygusu elbette yaşıyorum, kullanmay tenezül edende olmuştur ben nedim.
Valla Güzin abla gibi olmana inanırım abi. Cümlede biraz zıtlıklar oluştu ama öyle gelişti napim:)
Ama çok dert, sorun dinlemek ve yanında dinlenmemek boğar adamı. Biraz geri çekilmen iyi olmaz mı?

dideM' Alıntı:
demedim abi yav, yıllardır güzin abla gibiyim, daha bişe demedim hiç birine :d Kullanılma duygusu elbette yaşıyorum, kullanmay tenezül edende olmuştur ben nedim.
Valla Güzin abla gibi olmana inanırım abi. Cümlede biraz zıtlıklar oluştu ama öyle gelişti napim:)
Ama çok dert, sorun dinlemek ve yanında dinlenmemek boğar adamı. Biraz geri çekilmen iyi olmaz mı?

Belkide alışkanlık oldu ne bilim, kendimi geri çekmeye gelince, onuda başaramıyorum işte.
O zaman ben olmuyorum bir başkası oluyorum gibime gelio.
Neyse.. ben üzerime alındım belki, bu kötü enerji verenlerden uzak durmak durumnda bırakan insanlar kısmını.
Bende insanlara iyi şeyler anlatmıyorum, hoş yalan şeylerde anlatmıyorum.
Yani, bendende uzak durulması gerekir gibi bir sonuç çıkardım doğru yada yanlış.
Hele ben biraz daha sürükleneyim bellimi olur bir yerde dururum heralde kim bilir.

Yani, bendende uzak durulması gerekir gibi bir sonuç çıkardım doğru yada yanlış.
Yav herkesin sorunu var, önemli olan paylaşmak. Sürekli tek taraf anlatıyor, tek taraf dinliyorsa burada sorun var demektir. Bundan uzak durmak gerekir. Seni dinleyen insanı, seninle paylaşan insanı itme tabiiki.

üniversitede iken hep şuna kızardım
proje verilirdi grup kurulurdu 4-5 kişilik bu grup projeyi yapacak denirdi.Haliylen herkes yakın olduğu arkadaşlarını seçerdi.Arkadaşınızla yersiniz içersiniz eğlenirsiniz hatta ölüme bile gidersinizi ama iş ciddi bir menfi çalışmaya gelince işte orda kırılma noktası oluyor.Takım çalışması duygusu gidiyor biri kendine saygın yapmam lazım çalışmam lazım bunu bitirmem lazım duygusunda diğeri ise birisi yapıyor bende ondan paylanırım şeklinde sadece kuru kalabalık yapmakta.Yazık olan ise sizin emekleriniz çünkü biranda belki 3 belkide 5 kişilik olarak çalışmak zorunda kalıyorsunuz.Çünkü bir gemidesiniz ister kaptan ol ister tayfa gemi batarsa hepiniz batarsınız.Ama adı arkadaşlıkta olsa iş başka arkadaşlık başka diyorsanız hatta diyebiliyorsanız demek daha doğru olur o zaman kazançlısınız çünkü iş hayatında duygusallığa yer yoktur ve duygusallsanız ne takım çalışması yapabilirsiniz nede verimli olabilirsiniz çünkü duygular gerçek adaletin düşmanıdır

bilmem ne kadar verimli bir açıklama oldu .... ;)

Geri