S
spiritualsigns
kaptan(Korsan) arkadaşımız bazı kelimeleri atlamış zaten... sabah saatlerinden dolayı afyon meselesi olsa gerek...
;D

Eh iyi yere temas ettin sayın modum.dideM' Alıntı:yav abi olumluyu al zatenbah bana kaç zamandır olumlu enerji verionuz ben alıyommu ? hayır, sizden uzak durmama gerek varmı yine hayır :d) Almazsan sen bilirsin de olumsuzu almayalım diyoruz biz
Olumsuz, bizi bunaltan ve fakat bizim bunalımımızda yanımızda olmayan insanlardan uzak duralım diyoruz.
;D ;DHiç benim bunca sevgi pıtırcığı arasında bunalma drumumu düşündünmü :d Bu kadar olumlulukta beni bunaltıo, lem diom sanki ben marstayım siz madrukta :d Ben sıcaktan şikayet ediom siz güneş kremi ne güzel olurdu dionuz :d
Bunalma hemen öyle, tartışıyoruz şurdaKeza konuda öle dio ondan sonra her insan için aynı yolu empoze çalışmaları başlıo, buda beni bunaltıo.
Öffffff bunaldım ha :d
Hiç benim bunca sevgi pıtırcığı arasında bunalma drumumu düşündünmü :d Bu kadar olumlulukta beni bunaltıo, lem diom sanki ben marstayım siz madrukta :d Ben sıcaktan şikayet ediom siz güneş kremi ne güzel olurdu dionuz :d
Ben strünün halkası manidardır diom siz :d elips bir güzellik dionuz :
hahahahaha buna da koptum yaahhahahahahhahah ya abi valla yalaka damgası yememek adına sana diyecek bişey bulamıyorum
bende genelde güneş kremi ve gözlüğü kullananlardanım
Heheh bu afyon meselesini bilmediğim için bişe demicem, size konya ovasında güneşli bir gün dilerim. :dspiritualsigns' Alıntı:kaptan(Korsan) arkadaşımız bazı kelimeleri atlamış zaten... sabah saatlerinden dolayı afyon meselesi olsa gerek...;D
Ebruliyn' Alıntı:Hiç benim bunca sevgi pıtırcığı arasında bunalma drumumu düşündünmü :d Bu kadar olumlulukta beni bunaltıo, lem diom sanki ben marstayım siz madrukta :d Ben sıcaktan şikayet ediom siz güneş kremi ne güzel olurdu dionuz :d
Ben strünün halkası manidardır diom siz :d elips bir güzellik dionuz :
hhahahahahhahah ya abi valla yalaka damgası yememek adına sana diyecek bişey bulamıyorum
bende genelde güneş kremi ve gözlüğü kullananlardanım ;D
Yav hala olumlu düşünceden bahsediyo, hey allam yaaYazmadan edemiom, siz olumlu düşüne durun, beni bunaltamayacaksınız :d
dideM' Alıntı:He! Bu işte ya!Size sürekli olumsuz enerji veren insanlardan uzak durun...
Arkadaşınız çok iyi bir insan olabilir ama sürekli bir derdi varsa ve nedense sürekli onun derdi varsa, siz bir süre sonra bu ilişkiden zarar görmeye başlarsınız. Dikkat edin bu arkadaşınızdan zarar görürsünüz demiyorum, ilişkiden diyorum.
Diyorsun ama bana diyorsun olumlu düşün sen falan diye..ben yazılana yüklendim senin cevabından çok :d
Alamam abi çift taraflı, niye alayım. Olumsuz insanlardan uzak dur dediysem bu olumlu ol anlamına gelmezki. Niye bu tarafını düşüneyim canım daha dememişken aaaYav önemli deel, çift taraflı al sen o yorumu
;D ;DBak böle birde şarkı vardı, ne sen bulutsun ende ben yağmur ne sen magrur nede ben magrur, hüzünlü bir akşam içmişiz sarhoşuz hepsi bu. Diye :d
Peki. Konunun başına geri döndüysek eğer, etkiler. Nasıl?Yani arkadaşın anlatır anlatır anlatır, sen anlamazsın olur biter bu seni neden etkilesin, yani sen istedikten sonra etkilememeli, bu ondan uzak durman gerekliliğini ortaya çıkarmaz demek istemiştim.
dideM' Alıntı:Peki. Konunun başına geri döndüysek eğer, etkiler. Nasıl?
1- Zamanını alır; çok daha keyifle geçirebileceğin bir vakti sıkılarak onun yanında geçireceksin.
2- Dinlemeyip dinliyor görünerek arkadaşlık kavramını ortadan kaldırıyorsun zaten. Bence yapılmamalı.
3- Anlattı anlattı anlattı, bir sürü olumsuz şey anlattı. İster istemez kafana bazı sorular, düşünceler gelmeyecek mi.. İstemesen de etkilenmeyecek misin ki etkilenmem sakın deme. Hele sen hiç deme abi
4- En sonunda demeyecek misin abicim yeter ya dinliyoz ama bi yere kadar. bi gün de sen sor bi derdin var mı diye) Yav o değil de bir süre sonra içini bi kullanılma, sömürülme duygusu kaplayacak. Yaşa gör demeyeceğim tabiiki, yaşamadan da görülmez. Sen öyle diyeceksin ben böyle.. Neyse, tartışıyoruz
)))
Valla Güzin abla gibi olmana inanırım abi. Cümlede biraz zıtlıklar oluştu ama öyle gelişti napimdemedim abi yav, yıllardır güzin abla gibiyim, daha bişe demedim hiç birine :d Kullanılma duygusu elbette yaşıyorum, kullanmay tenezül edende olmuştur ben nedim.
dideM' Alıntı:Valla Güzin abla gibi olmana inanırım abi. Cümlede biraz zıtlıklar oluştu ama öyle gelişti napimdemedim abi yav, yıllardır güzin abla gibiyim, daha bişe demedim hiç birine :d Kullanılma duygusu elbette yaşıyorum, kullanmay tenezül edende olmuştur ben nedim.
Ama çok dert, sorun dinlemek ve yanında dinlenmemek boğar adamı. Biraz geri çekilmen iyi olmaz mı?
Yav herkesin sorunu var, önemli olan paylaşmak. Sürekli tek taraf anlatıyor, tek taraf dinliyorsa burada sorun var demektir. Bundan uzak durmak gerekir. Seni dinleyen insanı, seninle paylaşan insanı itme tabiiki.Yani, bendende uzak durulması gerekir gibi bir sonuç çıkardım doğru yada yanlış.
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.