” HER GÜNE BİR SÖZ”

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mehmetd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Mantık sizi A'dan B'ye götürebilir, ama hayal gücü her yere..
                                                                  Albert Einstein

Sevdiğimiz insanın her yalanında bir doğru,
her doğrusunda bir yalan ararız...

Bazen gördüğüm herşey, görmediğim tek şey olabilir.                                                                   
                                                        George Bernard Shaw

Bu siyah toprak sahasının altında defineler,üstünde de asil ve kahraman bir millet yaşıyor.
                                                                       M.KEMAL ATATÜRK

Kristal' Alıntı:
Bu siyah toprak sahasının altında defineler,üstünde de asil ve kahraman bir millet yaşıyor.
                                                                       M.KEMAL ATATÜRK

Bir kez daha gurur duydum vatanımla, milletimle...
Teşekkürler Kristal.

Tu Navy' Alıntı:
Sevdiğimiz insanın her yalanında bir doğru,
her doğrusunda bir yalan ararız...

Ne kadar doğru bir söz bu?
Özellikle benim için :(
Paranoyak olduğumu bile söylerler arada çok sevdiklerim.

Bülent' Alıntı:
Kristal' Alıntı:
                                                                       M.KEMAL ATATÜRK

Bir kez daha gurur duydum vatanımla, milletimle...

Teşekkürler Kristal.
Rica ederim. :)

Daima kendinizi başkalarının ayakkabılarına koyun. Eğer ayaklarınız acıyorsa, o kişininkiler de acıyordur. En mutlu kişiler, herşeyin en iyisine sahip olanlar değildir, onlar karşılarına çıkan herşeyin değerini en iyi bilenlerdir

inan herzaman kendi  kişisel menkıbesinin peşinde  koşmalıdır bir gun mutlaka onu  yakalayacaktır.Bu  mucadele suresince tum evren sizin yanınızda olcaktır Size yardım ederek amacınıza ulaşmanızı sağlayacaklardır. (simyacıdan alıntı...)

eline beline diline sahip isen,aşına esine işine sadık isen,sana yapılmasını istemedigini baskasına yapmıyorsan.dünyadaki güzel insan sen degilmisin?

Kendi degerini baskasinin terazisinde tartma, teraziyi tutanin eli kendinden yana kayar her zaman...

Geri