” HER GÜNE BİR SÖZ”

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mehmetd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hayatı öyle bir sevin ki, hayat sizi kıskansın.
Öyle bir sevin ki, ölüm size acısın.
Öyle bir dost olun ki, dostunuz olmayan utansın...

İnsan kırmızı güllerin peşinden koşarken, ayaklarının altında ezilen papatyaların farkına bile varmazlar...

iman etmedikce cennete giremezsiniz. birbirinizi sevmedikce de (gerçek anlamda) iman etmiş olmazsınız hadis_i Şerif

Ağacın kovuğuna,insanın dalkavuğuna güven olmaz.Ağacı kovukları,insanı dalkavukları yıkar
                                                                                        AHMET SEVEN

''Yol bir yere gitmez çünkü o bir durma biçimidir.''

''İyi yolculuklar denmez bir gidene, yapılamaz çünkü çok yolculuk bir seferde.''

Yılmaz ERDOĞAN

arkadaşLar çok güseLL sözLer  :) ;)

İnsan, kendi yanLışLarından çok şey öğrenebiLir
                                                               -S.FREUDE-

Eğer bekleyişlere yüklemişsen aşkını ve "yarın"ı bekleyerek  tüketiyorsan zamanını, bekleme...
O yarın hiç gelmez...

"Görelilik kuramım başarıyla kanıtlanırsa Almanya benim bir Alman olduğumu iddia edecek. Fransa ise dünya vatandaşı olduğumu açıklayacaktır. Kuramım gerçek dışı çıktığında ise, Fransa bir Alman olduğumu söyleyecek. Almanya ise bir Yahudi olduğumu açıklayacaktır."

"Ben gelecek için hiç bir endişe duymadım. O yeterince hızlı geliyor."

Albert Einstein

Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. -Alphonse Karr

:)

Kendi kendinize ışık olun. Yanlız kendinize güvenin. Biricik ışık olarak içinizdeki doğrulara inanın...

Geri