” HER GÜNE BİR SÖZ”

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mehmetd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
5eu8ab19ih1ba3.png

ben ilk sayfada okuduklarımla bugünkü msjımı aldım bu sözde başkaları ve yine aciz hacer için.Ceviz kabuğunu kırıp özüne inemeyen, cevizin hepsini kabuk zanneder. İmam-ı Gazali

''Eyy Rahman'nın malı ucuz değilsin! Aksine bir tembel için çok pahalısın'' kim sölemiş hatırlayamadım

Söylediklerinize dikkat edin; düşünceleriniz olur.

Düşüncelerinize dikkat edin; duygularınız olur.

Duygularınıza dikkat edin; davranışlarınız olur.

Davranışlarınıza dikkat edin; alışkanlıklarınız olur.

Alışkanlıklarınıza dikkat edin; değerleriniz olur.

Değerlerinize dikkat edin; karakteriniz olur.

Karakterinize dikkat edin; KADERİNİZ olur.

Ghandi

Korsan' Alıntı:
Söylediklerinize dikkat edin; düşünceleriniz olur.

Düşüncelerinize dikkat edin; duygularınız olur.

Duygularınıza dikkat edin; davranışlarınız olur.

Davranışlarınıza dikkat edin; alışkanlıklarınız olur.

Alışkanlıklarınıza dikkat edin; değerleriniz olur.

Değerlerinize dikkat edin; karakteriniz olur.

Karakterinize dikkat edin; KADERİNİZ olur.

Ghandi
kesinlikle çok haklı ve çok güsel söylemiş

Bir sabah uyanıp herkesin aynı ırktan,aynı renkten ve aynı dinden olduğunu görsek, öğle vakti gelmeden önyargılı olmak için bir başka neden bulurduk.Senatör George Aiken

Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın , dostlarınız sizi geçsin.

La Rochefoucauld

Hergüne bir söz bu defalık 2 olsun :)

Evlilik, hiçbir pusulanın islemediği derin bir okyanustur. (Heine)

Savaşa giderken bir, denize girerken iki, evlenirken üç defa düşün. (Rus Atasözü)

Evleniniz çoğalınız ben ahirette ümmetimin çokluğuyla övüneceğğim. hadisi şerif korsan özellikle sen oku kardeşim

Insanlari inandiklari seylerden vazgecirmek birseye inandirmaktan daha zordur. E.RENAN​

"İyi bir kadın bir erkeği etkiler, zeki bir kadın onda ilgi uyandırır, güzel bir kadın büyüler, anlayışlı bir kadın ise ona sahip olur." Bernerd SHAW

Düşünce şüpheyle başlar. Düşünce, tezatlarıyla bütündür. Zıt fikirlere kulaklarımızı tıkamak, kendimizi hataya mahkûm etmek değil midir?
Cemil Meriç

KADINLAR...

Kadınlar ağaçlardaki elmalara benzer. En iyisi ağacın üstündekidir. Birçok erkek bu iyi olanlara erişmeyi istemezler, düşmekten ve yaralanmaktan korkarlar. Onun yerine yerdeki çürük elmaları alırlar ki onlar iyi değildir ama kolaydır. Böylece tepedeki elmalar, kendilerinde yanlış bir şeyin olduğunu sanırlar. Onlar doğru adam gelene kadar yalnızca beklemelidir ki o ağacın tepesine tırmanacak kadar cesaretli olsun...

Geri