” HER GÜNE BİR SÖZ”

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mehmetd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
M' Alıntı:
Evet bende hatırladım şimdi ama bu fikir ayrılığının önemini vurgulamış

Sende her dediğime karşı çık :D Katılmıyorum  ;D O da öyle birşeydi. Her sölediğine katılmak aynı fikirden olmak oda böle olursa dediğim yanlış olabilir diyo. Yani ne diyor benim dediklerimden farklı düşünün fikir farklı olsun dio da anaaa :D Cık cık cık...

Anladım niye anlamayayım. Asıl sen beni anlamadın. İkisi de fikir farklılığından bahsediyor. Bence :)

M' Alıntı:
Hepimizin aynı fikirde olması iyi bir şey değildir. Yaratıcılığı ortaya çıkaran fikir ayrılıklarıdır.

Aldous Huxley

Herkes Benim Düşünceme Katılırsa Yanılmış Olmaktan Korkarım

Şimdi bu iki kişi aynı şeylerden bahsetmiyolar mı yani?

‎"Hayatın en hüzünlü anı, mevsimine kapıldığın kişinin bahçesinde açabilecek bir çiçek olmadığını anladığın andır... Bırak, gitsin...Bırak, git..."Mayakovski

Adaletsizliği engelleyecek gücünüzün olmadığı zamanlar olabilir. Fakat itiraz etmeyi beceremediğiniz bir zaman asla olmamalı!
Elie Wisel

Bir iş yapmak için neden yarını bekliyorsun. Bugün de dünün bir yarını değil midir. ÖMER HAYYAM

Sevdiklerimize vereceğimiz en değerli hediye,ne altın ne de mücevher. Yalnız kendimizden bir küçük parça. RALDP WALDO EMERSON

Hayat tramvay gibidir... Tam yer bulmuş, oturacakken bir de bakmışsın son durağa gelmişsin.
Camillo Sbarbaro

Mutluluk öyle bir parfümdür ki,
onu başkalarına sürdüğümüz zaman sizin de üstünüze bir kaç damla düşer
R. W. Emerson

Her şeye doğru demek ahmaklıktır, ama her şeyin yanlış olduğunu söyleyen de zorbadır.
Mevlana

Hatalarla dolu bir hayat, hiçbir şey yapmadan geçirilen bir hayattan daha onurludur.
George Bernard Shaw

Geri