” HER GÜNE BİR SÖZ”

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mehmetd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Her sabah kalktığım zaman kendi kendime şöyle söz veririm: Dünya üzerinde vicdanımdan başka kimseden korkmayacağım. Kimsenin haksızlığına boyun eğmeyeceğim. Adaletsizliği adaletle yıkacağım ve mukavemet etmekte ısrar ederse onu, bütün mevcudiyetimle karşılayacağım.

Tereddüt edersen bacaklarn seni taşımaz "yürüyeceğm" de,bas ve yürü! NFK

Dört yanı hüzünle çevrili yara parçasına "AŞK" denirmiş.. Yüreğimin coğrafyasına düşünce anladım!.. NFK

Her zaman güvensizlik göstermek, her zaman güvenmek kadar büyük bir yanlışlıktır.

Goethe

Gelecek için yapılan en iyi hazırlık, bugünden mükemmele ulaşmaktır.

Sir William Osler

Ben bir denizim demedim mi sana.
Sen bir balıksın demedim mi,
Demedim mi o kuru yerlere gitme sakın.
Senin duru denizin benim demedim mi?
                                                                Mevlana
:)

"Öyle davran ki, senin iraden kendini bir kanun koyucu gibi hissetsin.
Öyle davran ki, bu davranış yanında insanlığı bir araç değil bir amaç olarak göresin.
Öyle davran ki, senin iradenin bir kanun gibi genel geçerliliği olsun.."

TOLSTOY

‎"Düşünebilen herkesin insan olması ; İnsan olan herkesin düşünebildiği manasına gelmiyor ne yazık ki...!"
^^ Sigmund Freud ^^

İnsanlar tuhaftır; fena bir şey yapmakta olduklarını hissedecek olurlarsa, mutlaka en evvel vicdanlarını susturacak bir sebep bulurlar.
Halit Ziya Uşaklıgil

Bazıları merdivenin sonuna kadar eriştiğinde

onun yanlış duvara dayanmış olduğunu anlar

C. Alta

İyi bir ad ve iyi bir öğüt, babanızın size verebileceği tek şeydir.

Harry Truman

Hepimizin aynı fikirde olması iyi bir şey değildir. Yaratıcılığı ortaya çıkaran fikir ayrılıklarıdır.

Aldous Huxley

M' Alıntı:
Hepimizin aynı fikirde olması iyi bir şey değildir. Yaratıcılığı ortaya çıkaran fikir ayrılıklarıdır.

Aldous Huxley

Buna benzer bi söz daha vardı.. Her sözüme katılırsanız söylediğim doğru olduğundan şüphe duyarım mı öle bişeydi  ???

Geri