” HER GÜNE BİR SÖZ”

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mehmetd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Öldükten sonra unutulmak istemiyorsanız ya okumaya değer şeyler yazın yada yazılmaya değer şeyler yapın. FRANKLIN

İnsandaki gerçek güzelliği ancak yaşlandıkça görebilirsiniz. -Anouk Aimee

Recep bey birşeye EVET dediyse onad mutlaka bir HAYR vardır. :) :)

H.Yücel (Edebiyat Hocam. :) )

Tamam peki  bakalım öyle olsun .Dün de siyasi Evetler Hayırlar konuşuluyodu site içinde yasak oldugunu öğrendim ondan dolayı senı de dürtmek gerektiğini düşündüm :)

M' Alıntı:
Tamam peki  bakalım öyle olsun .Dün de siyasi Evetler Hayırlar konuşuluyodu site içinde yasak oldugunu öğrendim ondan dolayı senı de dürtmek gerektiğini düşündüm :)

Yok arkadşım bilyorum yasak.
1,5 senedir üyeyim öğrenelm o kadarınıda. :)
Şaka diyorum ben kelime oyunu yaptım asdece. :)
Sİyaset yapmakdan değildi kastım.Ama uyarın için teşekkür ederi.:)

hayalhane' Alıntı:

Kadir: )
Öğretmenin(hocan) .. Sınıfta edebiyat dersi mi  öğretiyor siyaset mi yapıyor anlayalım hane(:
Ha bu arada öğretmenine saygı ve selamlar

crt' Alıntı:
hayalhane' Alıntı:

Kadir: )
Öğretmenin(hocan) .. Sınıfta edebiyat dersi mi  öğretiyor siyaset mi yapıyor anlayalım hane(:
Ha bu arada öğretmenine saygı ve selamlar

Sınıfta edebiyat dersi veriyodu.
Biyere yazmış orda okudum.
Sen hocamı ne sandın.Yazar kendisi. :P :)

İyi bir aşk mektubu yazmak için, neler yazacağını bilmeden oturman, kalktığında da ne yazdığını bilmemen gerekir. -Rouesseua

hayalhane' Alıntı:

[size=10pt]Sınıfta edebiyat dersi veriyodu.
Biyere yazmış orda okudum.
Sen hocamı ne sandın.Yazar kendisi. :P :)[/size
]

Kadir: ) merak ettim öğretmenin (hocan )suya yazı mı yazıyor? (:

basogretmen.jpg

Hazır yeri gelmişten baş öğrenmenimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm öğrenmenlerimizi saygı ile yadedelim ve buna uygun bir sözde biz yazalım..

"Toplumların uygarlık düzeyi, öğretmene verdiği değerle ölçülür.."

Umudunu yıkma; Yusuf'u hatırla.. "Ayağın kırıldı diye üzülme. Allah sana belki kanat verecek. Kuyu dibinde kaldın diye kırılma, belki oradan bile bir kapı açılır. Yusuf kuyudan sultan oldu.

[Hz. Mevlana]

nil_92' Alıntı:
Umudunu yıkma; Yusuf'u hatırla.. "Ayağın kırıldı diye üzülme. Allah sana belki kanat verecek. Kuyu dibinde kaldın diye kırılma, belki oradan bile bir kapı açılır. Yusuf kuyudan sultan oldu.

[Hz. Mevlana]

Hz. Mevlana sabır ve hoşgörüsüne hayranım..
Bu güzel söze bir ekleme de ben yapayım..

"Öleceğim  diye üzülme belki cennete gideceksin.."

Şuan  çok pozitifim cehennemi düşünmek bile istemiyorum.!

Ansızın yükseliveren kişiler pek beğenilirler. Ama toprağa hızla basın bir kere, tozun, samanların, tüylerin yükseldiğini göreceksiniz. HARE

Çizgiler, yüreklerimizde değil, yalnız alınlarımızda belirir. Çünkü insanın ruhu hiçbir zaman yaşlanmaz. JAMES A.GARFİELD

Bir kere yanlış trene bindiyseniz; koridordan ters tarafa yürümenin hiçbir faydası yoktur !
(kimin sözü bulamadım)

Geri