” HER GÜNE BİR SÖZ”

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mehmetd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
En iyi Öğreten Zaman En İyi Öğretmen İse Yanlışlardır ... bu benim kendi sözümdür ;)

Her gün ömür kitabının bir sahifesidir.
Bu sahifelere en iyi şeylerden,
eserlerden başka bir şey yazmayınız.

Feridun

Bir araya gelmek bir başlangıçtır, beraberliği sürdürmek bir ilerleme... Beraber çalışmaksa gerçek başarıdır.

Henry Ford

İnsanın tüm evrende kesin olarak düzeltebileceği tek bir şey vardır: kendisi.

Aldous Huxley

Ben seni erişemeyeceğim kadar yüksekte zannederdim... Meğer sen eğilemeyeceğim kadar aşağıdaymışsın..!!

Bazı insanlar herşeyi olduğu gibi görürler ve “neden” diye sorarlar. Ben ise her şeyi asla olmadığı biçimde hayal ederim ve “neden olmasın” diye sorarım. Bernard Shaw

İnsan gürültülü kalabalığın içine girer, kendi sessizliğinin çığlığını boğmak için.

Rabindranath Tagore

Büyük olmak için hiç kimseye iltifat etmeyeceksin, hiç kimseyi aldatmayacaksın. Memleket için gerçek ülkü ne ise onu görecek, o hedefe yürüyeceksin. Herkes sana karşı çıkacaktır, önüne sonsuz engeller yığacaklardır, fakat sen bunlara dayanıklı olacaksın. Kendini büyük değil, küçük, zayıf, kimsesiz ve araçsız kabul ederek, hiç kimseden yardım gelmeyeceğine inanarak, bu engelleri aşacaksın. Bundan sonra da sana "büyüksün" derlerse, bunu söyleyenlere gülüp geçeceksin.

Mustafa Kemal Atatürk

Tüm dünya için sadece bir kişi olabilirsin,fakat bazıları için sen bir dünyasın...Gabriel Garcia Marguez

Yalanlar ortasında kaldı tüm cocukluk anılarım cizgi romanların dısında bir kahraman bulamadım toz pembe olmasaydı keske tüm rüyalarım hep sorular sordum ama cevaplarını alamadım hep yalan söylenmis hep yalan kavusamadı ayrılanlar masallar gercek olmadı asık oldugum sokaklarda kimseler konusmadı ama sehir hic susmadı hep agladı hep agladı...

buarada sözün sahibini yazmayı unutmuşum=Manga :P

--------------

Susmak mânâ eksikliğinden değil, belki mânânın derinliğindendir...

Mevlana

Gördüğüm Kadardır Verdiğim Değer..! Bence Herkes Kendi Değerini , Kendi Belirler..!

"KADIN KALBİ MEZAR GİBİDİR . GİREN DIŞARI ÇIKAMAZ . ERKEK KALBİ BAKKAL GİBIDİR . GİREN ÇIKANIN HESABI OLMAZ !"

Geri