” HER GÜNE BİR SÖZ”

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mehmetd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Eden kendisine eder. Yapan bulur ve çeker! Unutma! Kazanmak koca bir ömür ister, kaybetmeye ise anlık gaflet yeter...

Hz.Mevlana

Terbiye ana kucağından başlar; her söylenilen kelime, çocuğun şahsiyetine konan bir tuğladır

Namık Kemal

İstedim ki ben de etkili güzel sözler söleyeyim  okuyan ilham alsın ,Crt adı unutulmasın tarihe geçsin  ama  nerde bunu bile başaramadım(:

"Malın mülkün baki kalmaz ...Kul hakkıyla gülen olmaz ... Gelir geçer dünya malı..İnsan olmaktır tek kuralı.."

Crt

Halk içinde muteber bir nesne yok devlet gibi,
olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi.

Kanuni Sultan Süleyman

"Bazıları kendı zincirlerini kıramazken baskalarının azadcısı olurlar.."
F.W. Nietzsche

Böylelerini çok tanıdım ..Korkaktırlar ,dinlemeyi bilmez ,öğrenmek istemez komplekslerini bu yönde aşmaya çalışırlar..

“En güzel ikram “TATLI DİL VE GÜLERYÜZ” dür..Yüzü sirke satan kişinin elinden “BAL” yenmez..Ama yüzü “BAL” satan kişinin elinden “SİRKE” içilir”

"Balda bereket ve şifa vardır. Yetmiş peygamber bala duâ etmiştir.."

Ben yinede sirkeyi değil  balı tercih ediyorum (tabii bu kararımda  soyadımızın Baloğlu olmasında büyük etken)(:

crt' Alıntı:
İstedim ki ben de etkili güzel sözler söleyeyim  okuyan ilham alsın ,Crt adı unutulmasın tarihe geçsin  ama  nerde bunu bile başaramadım(:

"Malın mülkün baki kalmaz ...Kul hakkıyla gülen olmaz ... Gelir geçer dünya malı..İnsan olmaktır tek kuralı.."

Crt

İnsanları tanıdıkca,hayvan sever oldum.

Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Rende gibi olma; hep sana,hep sana.
Testere gibi ol; hem sana, hem bana.

Hz. Mevlana

"İnsanları tanımak için tüm gücünüzü verin, ama tüm sevginizi vermeyin.
Çünkü onları tanımaya baş...ladıkça verdiğiniz sevgiye acıyacaksınız!.."

Yaşamı anlamaya başladığın andır durabilmek ayak üstünde... Sorun bu zaten ... Başkasıyla olmak, başkasının olmak değil. Kendi başına başkasıyla, başkasıyla kendin olmak...

Sesini değil, sözünü yükselt. Yağmurlardır yaprakları büyüten, gök gürültüleri değil..."

Geri