” HER GÜNE BİR SÖZ”

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mehmetd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1000 yıl ömür verseler, 990 yıl eğitim alsan, sorsalar ne biliyorsun?
Vereceğin tek cevap var Haddimi biliyorum?
<ben>

GEREK YOK HER SÖZÜ LAF İLE BEYANA... BİR BAKIŞ BİN SÖZ EDER BAKIŞTAN ANLAYANA...

MEVLANA...

Su Perisi' Alıntı:
GEREK YOK HER SÖZÜ LAF İLE BEYANA... BİR BAKIŞ BİN SÖZ EDER BAKIŞTAN ANLAYANA...

Kişi görme özürlü ise desenize durum vahim..
Onca sert vede anlamlı bakışlar boşunadır(:

* İstanbul muhakkak fetholunacaktır. Bunu gerçekleştirecek ordunun kumandanı ne mutlu kumandan ve askeri ne mutlu askerdir. (Hz. Muhammed)

* Ya İstanbul’u alırım, ya İstanbul beni. (Fatih Sultan Mehmet)

"Bu dünya sınav yeriyse eğer .. Zulum-kan ve vahşete doymadı bana göre insanlık sınıfta kaldı..!"
crt

Günün önem ve anlamına  uygun olarak bu günün söz de benden olsun..
İsrail'i kınıyorum..!

Dil, tencerenin kapağına benzer. Kıpırdadı da kokusu duyuldu mu ne pişiyor anlarsın...

~Mevlana~

Pekte haddimi aşmak istemiyor alim vede filozofların hoşgörüsüne sığınaraktan  bir söz  söylemek istiyorum(:  

"Ruhunu çirkinliklerden arındırmış iyiliği tam anlamıyla benimsemişsen eğer unutmamalısın ki çevrendeki kötü ve kötülükler tek tek yok olacaktır.."
Crt

"Kardeşiyle sokaklarda hep..Bir örnek giydirilen sen.Nasıl sevmezsin eşitliği..
Yürürken düşen çoraplarını..Aynı hizaya getirmek için..Annen değil miydi önünde diz çöken.."

S,Akın

crt' Alıntı:
Pekte haddimi aşmak istemiyor alim vede filozofların hoşgörüsüne sığınaraktan  bir söz  söylemek istiyorum(: 

"Ruhunu çirkinliklerden arındırmış iyiliği tam anlamıyla benimsemişsen eğer unutmamalısın ki çevrendeki kötü ve kötülükler tek tek yok olacaktır.."
Crt

çok doğru bencede...iyilik veya kötülük...hangisini beslersek,benimsersek o büyür içimizde ve çevremizde.

" İktidar dalkavukluktan hazzetmeye başladığı zaman, şeref daima ayaklar altında ezilmiştir.."
  Shakespere
Aman yanlış anlaşılmasın sözümüz meclisten dışarıdır(:

"Ölüm bu;ne hükümdar tanır, ne soytarı; herkesi aynı iştahla yutar..!"
Victor HUGO

Tek kelimeyle harika bir sözdü..
 Lütfen insani duygularımızı kaybetmeyelim ve  kaçınınlaz olan sonumuzu unutmayalım ..

Fuzuliye Sormuşlar;"Sevmek Mi Daha Güzeldir, Sevilmek Mi" diye.."Sevmek..", Çünkü; Sevildiğinden Hiçbir Zaman Emin Olamazsın." demiş...

Geri