” HER GÜNE BİR SÖZ”

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mehmetd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hep denedin,hep yenildin.Olsun.Yine dene, yine yenil Daha iyi yenil.Samuel Beckett

1-Zaman iki nokta arasındaki en uzun mesafedir.

2-başarı, ona yoğunlaşmak ve ona dair planlar yapmakla engellenir. başarı utangaçtır, onu gözlediğiniz müddetçe ortaya çıkmayacaktır.

3-ölümün zıttı, arzudur

Tennessee Williams.

Başarıya ulaşıp sıçrama yapan bireyler, aynı zamanda değişimin ustaları olacaklardır. R. Kanter

İnsan sahip olduklarının toplam değil; fakat henüz gerçekleştirmediklerinin, sahip olabileceklerinin toplamıdır. Jean Paul Sartre

efza' Alıntı:
İnsan sahip olduklarının toplam değil; fakat henüz gerçekleştirmediklerinin, sahip olabileceklerinin toplamıdır. Jean Paul Sartre

Anladığım manada ise bu söze katılmıyorum.Bence insanın insanlık derecesi sahip olduğu,(manevi açıdan)bir ömür elde ettikleri kadardır.

Dünya gezegeninin tek bir uzay gemisi ve yazgımızın da ortak olduğunu göremediğiniz sürece, onu daha fazla yürütmemiz mümkün değildir. O, ya herkesin malı olacaktır ya hiç kimsanin olmayacaktır.Bucminster Fuller

Gençliğin gidişini ancak delilik durdurur ve can sıkıcı yaşlılığı bizden uzak tutar.
Desiderius Erasmus von Rotterdam

Bazı durumlar, 2 kişinin beklentilerinden daha önemlidir.                                                                                            (dizi filmden alıntı)

Acın sonsuz oldugunda,yağmurdan sonra parıldayan yeşilliği,bir çoçuğun uykudan uyanışını düşün.

Ömer HAYYAM

kadınlar maymun gibidir, bir dalı tutmadan diğerini bırakmazlar.
kadınların kalbi kulaklarındadır kulaklarıyla aşık olurlar...

Bilinmiyor.

Bunu her güne bir söze yazsa idiniz keşke, yani her söze bir konu açılırsa.
Bir kitaplık,yerimiz olur diye düşünüyorum.

Korsan' Alıntı:
Bunu her güne bir söze yazsa idiniz keşke, yani her söze bir konu açılırsa.
Bir kitaplık,yerimiz olur diye düşünüyorum.

Teşekkürler.
Konu birleştirilmiştir.
SPARTALI lütfen Forum Kuralları ve paylaşımlara dikkat.
Teşekkürler.

Geri