” HER GÜNE BİR SÖZ”

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mehmetd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İki şeye hakkım olduğuna karar verdim: Özgürlük ve ölüm. Birine sahip olamazsam ötekini isterim çünkü hiç kimse beni canlı tutsak edemez.
                                                              Harriet Tubman

Geleceği hiç düşünmem; ansızın geliverir.

ALBERT EİNSTEİN

* Görebildiğiniz en uzak yere gidin; oraya ulaştığınızda daha uzak yerler olduğunu göreceksiniz. (?)

İki şey dünyaya hükmeder,biri kılıç diğeri düşünce.Kılıç enınde sonunda düşünceye yenilir.
Napolyon

Bazı yenilgilerin nedeni, insanların işi yarıda bıraktıklarında, başarıya ne kadar yakın olduklarını bilememeleridir.
Thomas Edison

edisonu çok severim tşk.

Dünyanın en güç işi bir şeyin nasıl yapılacağını bilirken, başka birinin nasıl yapamadığını ses çıkarmadan seyretmektir  mevlana

Hep yarın yarın deriz  peki ama bu günler  dünlerin yarınları değilmi

Düşünmeden öğrenmek faydasız, öğrenmeden düşünmek tehlikelidir  Konfüçyüs

insanların bana benim izin verdiğim şekilde davrandıklarını öğrendim  özdemir asaf

Tanrı Kadını Erkekten Sonra Yaratmış Olabilir Fakat Her Şaheserden Önce Bir Kabataslak Vardır..

ALINTIDIR

Konu... değil, "söz" tarafımdan uygun bölümle birleştirilmiştir.
Bakın başlık, "Kim Ne Söylemiş?"
"Alıntıları paylaşabilirsiniz" diye bir açılım yok?
Lütfen paylaşımlarımızı uygun bölümlerde yapalım arkadaşlar. Eğer açıklanmasını istediğiniz "sözler" varsa, uygun bir şekilde "sözü" alıntı yaparak, altına kendi görüşlerinizi yazıp, arkadaşların düşüncelerini sorabilirsiniz.
Teşekkürler.

deniz514' Alıntı:
Tanrı Kadını Erkekten Sonra Yaratmış Olabilir Fakat Her Şaheserden Önce Bir Kabataslak Vardır..

ALINTIDIR

Söz, tarafımdan uygun olan bölüme eklenmiştir.

Geri