” HER GÜNE BİR SÖZ”

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mehmetd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
NİCE İNSANLAR GÖRDÜM ÜSTÜNDE ELBİSE YOK! NİCE ELBİSE GÖRDÜM İÇİNDE İNSAN YOK! (Hz.MEVLANA).

Zekamızın ölçüsü neyi nasıl yapmayı bilmek değildir, neyi nasıl yapmayı bilmediğimizde nasıl davrandığımızdır.  John Holt

Doğru anahtarla herşeyi, yanlış anahtarla hiçbirşeyi çözemezsiniz. İşin inceliği, anahtarı oluştumaktır. G.Bernard Shaw

Karanlık dalgalar üzerinde güneşi yakala!inleme! Hayat fırtılanı bir denizdir ki, dalgalarına her tarafta rastlarız. Dalgaları yarıp geç! Duraksama! Medd ü cezirleri aş, öte tarafta güzel bir güneş ışığı var.
  Saadetten bahset! Dünya o kadar kederlidir ki, kendi kederinizzi eklemenize ihtiyacı yoktur.
  Hiçbir yol büsbütün sarp değildir, düz ve aydınlık taraflara bak!
  Devamlı çalışmadan, hoşnutsuzluk ve kederden ruhunuz yorulmuştur; onu dinlendirmek için düzlük ve aydıklıklardan bahsedin. Ella Wheeler Wilcox 

-dehanın sınırları vardır,cehaletin ise hiçbir sınırı yoktur...
-insanlar;onları ne kadar umursadığınızı bilmedikçe,ne kadar bildiğinizi umursamazlar...(john maxwell)
-karanlık geceleri ben uykusuz gecirirken,sen sabaha kadar uyuyorsun.ondan sonrada bana yeişmek istiyorsun.ne gezer?zemahseri

Hiçbir ordu zamanı gelmiş bir düşünceye karşı koyamaz
                                                            Victor Hugo

İnsan vardır, söylediği sözlerle büyür. Söz vardır, söyleyen insan yüzünden büyük görünür
İsmail Habip Sevük

Çirkin kadın evini toplar, güzel kadın düğün gezer.

TÜRK ATASÖZÜ

Ömrün 2 inci baharı diye bir şey yoktur.
Hayat sana sadece 2 nici bir şans vermiştir o kadar.
Korsan

GulsahToptas' Alıntı:
SUNFLOWERS' Alıntı:
Hiçbirşey için "BENİMDİR" deme, sadece de ki;
"YANIMDADIR" Çünkü ne altın, ne toprak, ne sevgili, ne hayat, ne ölüm, ne huzur, ne de keder... DAİMA SENİNLE KALMAZ
H. Lawrence

*hayat biz onu planlarken başımızdan gelip geçenlerdir..
john lennon

hayatımda senden başka bir şeyi olmayan ben hayatında senden başka herşeyi olana acırım

Geri