” HER GÜNE BİR SÖZ”

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mehmetd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yağmur sezgi' Alıntı:
--------------------------------------------------------------------------------

şu koca dünyada ufak bir noktasın
uyan ey insanoğlu VARLIK ile YOKLUK arasında bir muammasın
çok güzel bir söz gerçekten de :)

Bende 1 yumurta var, sende 1 yumurta var. Ben sana 1 yumurta versem, sen bana bir yumurta versen, bende 1 yumurta sende 1 yumurta olur.Bende 1 bilgi var, sende 1 bilgi var. Ben sana 1 bilgi versem, sen bana 1 bilgi versen, bende 2 bilgi, sende de 2 bilgi olur.

Konfüçyüs

Niçin hep birlikte barış ve uyum içinde yaşamayalım? Hepimiz aynı yıldızlara bakıyoruz, aynı gezegenin üzerindeki yol arkadaşlarıyız ve aynı gökyüzünün altında yaşıyoruz. Aunius Aurelius Simachus

Mal kaybeden, bir şey kaybetmistir, onurunu kaybeden birçok şey kaybetmiştir. Fakat cesaretini kaybeden her şeyini kaybetmistir.
Goethe

Yaşlılar her şeye inanır, orta yaşlılar her şeyden şüphelenir, gençler her şeyi bilir.
Oscar Wilde
  :)

PROBLEMİN İÇİNDE BİR RAKAMSAN ,SONUCUN İÇİNDE DE VARSIN DEMEKTİR. HERŞEY PAYLAŞILDIKÇA KÜÇÜLÜR PAYLAŞILDIKÇA KÜÇÜLMEYEN AKSİNE BÜYÜYEN TEK ŞEY SEVGİDİR.

Hiç kimse bir başkasının yürüdüğü yolda ne kadar ilerlemiş olduğunu göremez.

Hermann HESSE(sidarta)

sinos' Alıntı:
PROBLEMİN İÇİNDE BİR RAKAMSAN ,SONUCUN İÇİNDE DE VARSIN DEMEKTİR. HERŞEY PAYLAŞILDIKÇA KÜÇÜLÜR PAYLAŞILDIKÇA KÜÇÜLMEYEN AKSİNE BÜYÜYEN TEK ŞEY SEVGİDİR.

Çok güzelmiş hoşuma gitti :) kim söylemiş acaba onu da merak ettim ???

Bayıldım bu söze :

Am I invisible because you ignore me?
Görmezden geldiniz diye görünmez mi oldum??

Michael JAckson Şarkı sözü

Her insanın hayatında mutluluğa kavuşabilmesi için verilmiş bir saat vardır. İş, o saati kaçırmamakta.

…Beaumont İle Fletcher 

İnsanlar göründükleri gibi olmalıdır. Eğer değillerse hiç görünmesinler daha iyi.

William Shakespear

Bilgi ağırlık verebilir, fakat başarı parlaklık verir. Bir çok insan ölçmekten çok gördüklerine inanırlar.

Lord Chesterfeld

'İlk başta anne babamızın çocukları, sonra çocuklarımızın anne babası, daha sonra anne babamızın anne babası, en sonunda da çocuklarımızın çocukları oluruz..'

Milton Greenblatt

"Her zaman bir şeyler öğrenmişimdir ondan. Bir ırmak insana çok şey öğretebilir."
Herman Hesse

Başarının gerçek ölçüsü başkalarına göre ne kadar güçlü olduğunuz değil, dünkü koşullarınızın neresinde olduğunuzdur.

Hint Atasözü

Geri