Hayatınızdan Memnun Değilseniz

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Kişisel Gelişim Yazıları kategorisinde Zynep tarafından oluşturulan Hayatınızdan Memnun Değilseniz başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 15,927 kez görüntülenmiş, 52 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Kişisel Gelişim Yazıları
Konu Başlığı Hayatınızdan Memnun Değilseniz
Konbuyu başlatan Zynep
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan korsan
A

amuura

Kullanıcı
2 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
0
cook guzel bi paylasim tsk :)

S

sarmut

Kullanıcı
31 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
zeynep derleme konusundakı basarını takdir ediyorum .
burda benim ilgi alanıma daha cok öfke girdi günlük hayatta öfke cok hakim ben degilim ama cevremde bircokları diyebilirim ofkesiz insan olamaz ama en aza indirsek ne kadar siglıklı ve hayatı kolay yasanabilir hale getirecegiz oysa diyimı ...

R

ruka

Kullanıcı
24 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
0
ist
güzel.ama mevlananın dediği gbi;bir anlatının güzel olduğunu düşündüren,anlatılanın dinleyen tarafından anlaşılmış olması... olabilir

D

diloş

Kullanıcı
8 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
sağol zeynep güzel bir derleme harika bir yazı olmuş... evet aslolan düşüncelerdir olaylar yoktur düşünceler vardır bunu anlarsak herşey daha güzel olur  :)

K

kabeka

Kullanıcı
17 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
16
İstanbul
Bir Arap atasözü belki bizi biraz uyaracaktır;
              "Ayakkabım olmadığı için üzülürdüm, ayaksız adam gördüm."

hep bunu hatırlarım
çok güzel şeyler bunlar herbiri ayrı değer bizimle paylaştığın için minnettarım
devamını bekliyorum :)

Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Canım arkadaşlarım, tek tek teşekkür ederek, farklı konulara yönelmenizi engellemek istemediğim için, topluca teşekkür mesajı yayınlarsam bana kızmazsınız değil mi?

ruka' Alıntı:
güzel.ama mevlananın dediği gbi;bir anlatının güzel olduğunu düşündüren,anlatılanın dinleyen tarafından anlaşılmış olması... olabilir
Bu yorum için ayrıca teşekkür ederim.

Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
sarmut' Alıntı:
zeynep derleme konusundakı basarını takdir ediyorum .
burda benim ilgi alanıma daha cok öfke girdi günlük hayatta öfke cok hakim ben degilim ama cevremde bircokları diyebilirim ofkesiz insan olamaz ama en aza indirsek ne kadar siglıklı ve hayatı kolay yasanabilir hale getirecegiz oysa diyimı ...

Sevgili sarmut, ben sadece ana hatları özet olarak kaleme alıyorum sizler için. Öfke de bir duygudur ve elbette insan öfkesini göstermelidir. Ancak burada söz konusu, anlamsızca öfkeyle yaşamı zehir olan ve eden kişilerdir ki, bu öfkenin nasıl kontrol altına alınabileceği yine basit tekniklerle uzmanlar tarafından bize sunulmaktadır.

E

esranur

Kullanıcı
19 Mar 2007
En iyi cevaplar
0
0
Canım arkadaşlarım, tek tek teşekkür ederek, farklı konulara yönelmenizi engellemek istemediğim için, topluca teşekkür mesajı yayınlarsam bana kızmazsınız değil mi?

estagfirullah zeynep olur mu öyle şey :)... paylaşımlarını bekliyoruzz ::) ;)

A

altyy

Kullanıcı
31 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
konya
hayal_12' Alıntı:
Güzel bir derleme 'Zynep' hanım, beğeniyle okudum, emeğinize sağlık.. Bir iki kelime de benden olsun: "Hayat, sahip olamadıklarımıza üzülmeye yetecek kadar bize tanıdığı şansın aynısını, sahip olduklarımıza sevinmemize ve onlarla mutlu olmamıza yetecek kadar da verir bize.. Yeter ki kendimizi haytın neresine koyduğumuzun farkında olalım..."
yazıda güzeldi yorumda emeğinize sağlık :)

S

sterious

Kullanıcı
28 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
0
huzur
şu hayatta belkide aradığımız tek şey huzur
huzurlu olduğumuzda mutluluğuda hüznüde doyasıya yaşayabiliriz fakat ya huzur yoksa yaşadıklarımız sadece bir HİÇ olur...
tıpkı benim son 6 aydır yaşadığım hayat gibi sadece HİÇ

A

ayben

sterious' Alıntı:
huzur
şu hayatta belkide aradığımız tek şey huzur
huzurlu olduğumuzda mutluluğuda hüznüde doyasıya yaşayabiliriz fakat ya huzur yoksa yaşadıklarımız sadece bir HİÇ olur...
tıpkı benim son 6 aydır yaşadığım hayat gibi sadece HİÇ
Hayat bir HİÇ değil ama...
Tutunmak lazım bir yerden, istediklerinizi yeniden yeşertmek sizin elinizde.
Kaçan geminin ardından el sallamakla yetinmemek lazım bazen, eğer istemiyorsak gitmesini peşinden bizde açılmalıyız denize ve yakalamalıyız giden gemiyi...

S

sterious

Kullanıcı
28 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
0
ayben çok doğru söylüyorsun ama çooooooooooooooooook zor benim için kendimde bu çabayı sarfetmek için güç bulamıyorum...

A

ayben

sterious' Alıntı:
ayben çok doğru söylüyorsun ama çooooooooooooooooook zor benim için kendimde bu çabayı sarfetmek için güç bulamıyorum...
Yeter ki iste...
O güç sende bunu bil istedikten sonra kimse duramaz senin önünde unutma sakın ;)

S

sterious

Kullanıcı
28 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
0
ayben inan şu an o gücü bulamıyorum
hem çok yoğun çalışıyorum hem de sorunlarım var hem maddi hem manevi keşke o gücü bulabilsem bende çok istiyorum...

ama yok

A

ayben

sterious' Alıntı:
ayben inan şu an o gücü bulamıyorum
hem çok yoğun çalışıyorum hem de sorunlarım var hem maddi hem manevi keşke o gücü bulabilsem bende çok istiyorum...

ama yok
Ben inanıyorum bulacaksın ama bunu gerçekten istemem lazım yürekten ;)