M
msto
Kullanıcı
saol gerçekten çok iyi idi.
Bu yorum için ayrıca teşekkür ederim.ruka' Alıntı:güzel.ama mevlananın dediği gbi;bir anlatının güzel olduğunu düşündüren,anlatılanın dinleyen tarafından anlaşılmış olması... olabilir
sarmut' Alıntı:zeynep derleme konusundakı basarını takdir ediyorum .
burda benim ilgi alanıma daha cok öfke girdi günlük hayatta öfke cok hakim ben degilim ama cevremde bircokları diyebilirim ofkesiz insan olamaz ama en aza indirsek ne kadar siglıklı ve hayatı kolay yasanabilir hale getirecegiz oysa diyimı ...
yazıda güzeldi yorumda emeğinize sağlıkhayal_12' Alıntı:Güzel bir derleme 'Zynep' hanım, beğeniyle okudum, emeğinize sağlık.. Bir iki kelime de benden olsun: "Hayat, sahip olamadıklarımıza üzülmeye yetecek kadar bize tanıdığı şansın aynısını, sahip olduklarımıza sevinmemize ve onlarla mutlu olmamıza yetecek kadar da verir bize.. Yeter ki kendimizi haytın neresine koyduğumuzun farkında olalım..."
Hayat bir HİÇ değil ama...sterious' Alıntı:huzur
şu hayatta belkide aradığımız tek şey huzur
huzurlu olduğumuzda mutluluğuda hüznüde doyasıya yaşayabiliriz fakat ya huzur yoksa yaşadıklarımız sadece bir HİÇ olur...
tıpkı benim son 6 aydır yaşadığım hayat gibi sadece HİÇ
Yeter ki iste...sterious' Alıntı:ayben çok doğru söylüyorsun ama çooooooooooooooooook zor benim için kendimde bu çabayı sarfetmek için güç bulamıyorum...
Ben inanıyorum bulacaksın ama bunu gerçekten istemem lazım yürektensterious' Alıntı:ayben inan şu an o gücü bulamıyorum
hem çok yoğun çalışıyorum hem de sorunlarım var hem maddi hem manevi keşke o gücü bulabilsem bende çok istiyorum...
ama yok