Hayatın Değerini Son Anda Anlamayın

• Konbuyu başlatan Kristal
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Kim Ne Söylemiş? kategorisinde Kristal tarafından oluşturulan Hayatın Değerini Son Anda Anlamayın başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 16,824 kez görüntülenmiş, 36 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Kim Ne Söylemiş?
Konu Başlığı Hayatın Değerini Son Anda Anlamayın
Konbuyu başlatan Kristal
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan _eslem_
E

ebruliyn

Kullanıcı
29 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Güzel ve doğru bir teşhis

C

crnkcclr

Kullanıcı
25 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
Küçük şeyler için şikayet etmekten vazgeç...

küçük şeylerle mutlu olmayı bil..
teşekkürler Emine... :)

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Dikkatle bak...
Gerçekten gör...
Yaşa...Vazgeçme...
Küçük şeyler için şikayet etmekten vazgeç...

Bu dört satır yazının özüne götürüyor bizi...Keşke demeden önce gözlerimizi açıp anı yaşamanın lezzetini tatmalıyız..
Ömür Dediğin Üç Gündür, Dün Geldi Geçti, Yarın Meçhuldür, O Halde Ömür Dediğin Bir Gündür, O Da Bugündür...

Paylaşımın için teşekkürler Kristal.. :)

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Hayattan geriye kalanlara değer biçiyorum azar azar. Du bakalım..
Kendisi pek bi değersiz vesselam. Zen rahipliğine soyunmama hiç gerek yok..

B

blt.cemile

Kullanıcı
11 Ara 2008
En iyi cevaplar
0
0
Öncelikle paylaşım için teşekkürler kristal..
Ebru' Alıntı:
Bende sizlerle bu başlık adı altında yaşadığım ve hayata bakış açımı değiştiren bir olayı  paylaşmak istiyorum.
Bundan bir kaç sene önce yirmi yaşında genç bir kızla tanıştım.maalesef ki kızın gözleri görmüyordu.yalnız gözlerindeki problem doğuştan değil  sonradan.Üniversite sınavından çıktıktan sonra ani bir başağrısı şikayetiyle devlet hastanesine gidiyor.doktorlar iğne yaptıktan sonra ,kızın ailesine ''strestendir,heralde sınavı kötü geçti''diyerek teselli ediyor.Ertesi gün kız uyandığında ne yazık ki gözleri görmüyor.
Girdiği Üniversite sınavı sonucunda burslu olarak İstanbulda özel bir üniversiteyi kazanıyor.Gözleri görmemesine rağmen başvuru yapıyor ve kabul ediliyor.Okulun aile birliğide kızın okula gelip gidebilmesi için ulaşım imkanı sağlıyor.
kendisiyle Konuştuğum zaman yinede
-şükürler olsun.Okulumuzda bir hocamız var.Doğuştan gözleri görmüyor.Ne renkleri,ne kuşu,ne çiçeği benim kadar beyninde canlandıramıyor .Ben hiç olmazsa renkleri,eşyaları,güneşi,ağaçları herşeyi kavrayabiliyorum.Çünkü ben herşeyi gördüm.Bunada şükür...dedi.
Ve bana
-sıkıldığın,üzüldüğün zaman başını kaldır ve güneşe,gökyüzüne bak..Çünkü çok değerli bir şeye sahipsin dedi.

Ve artık üzgün olduğum zamanlarda onun dediği gibi gökyüzüne bakıyorum.Çok iyi geliyor.yaşadığım bu olay sahip olduğum şeyleri tekrar düşünmemi,gözden geçirip değerlendirmemi sağladı.

Zaman ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim.
Bu yazıyı okurken tüylerim diken diken oldu.Çok iyi geldi teşekkürler ebru

O

osmangazi87

Kullanıcı
22 Kas 2009
En iyi cevaplar
0
0
hayat bizlere neden sonsuzmuş gibi gelir sorusuna sanırım verilebilecek en iyi cevap ne zaman öleceğimizi bilmemektir. Hergüne bir kelebekmişsiniz gibi başlayamayı deneyin eminimki daha az kırılacak daha az kıracaksınızdır. Mutlu olmayı bilin ve korunmakta olduğunuzu unutmayın :) rahat uyuyun geceleri

musta67

musta67

Kullanıcı
7 Tem 2009
En iyi cevaplar
0
0
Nevşehir
malesef ki insan bir şeyin değerini onu kaybedince anlıyor elimizde iken bi hiç gibi görüyoruz kaybedince de tam tersi

Otu Çek Köküne Bak

Otu Çek Köküne Bak

Kullanıcı
21 Ara 2009
En iyi cevaplar
0
0
gönül isterki daha erken anlayalım, fakat anlamamaktan iyidir,son anda bile olsa anlayın.

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Yaşanılan hayatın nasıl bir hayat olduğu ile alakalandırmak lazım. Hayatın değersiz olduğu zamanların oldukça fazla olduğu dönemler vardır. (Kişiye göre) Yani elbet yaşamak güzeldir hayat denen şey değerlidir fakat ilk etapta bu böyle.  Umarım yeryüzündeki her insan yaşanılası bir hayat yaşarda ilk anda yada son anda değer anlamak zorunda kalmayız.

R

rosecan

Kullanıcı
25 Ocak 2009
En iyi cevaplar
0
0
çok güzel bir paylaşım emeğine sağlık...

B

bjkerim

Kullanıcı
8 Kas 2008
En iyi cevaplar
0
0
Samsun
Dünya bi gündür o da bugündür mantığıyla yaşamak lazım :)

M

mvö_4ever

Kullanıcı
9 Mar 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
bir anlamda hayatımız yaşanmamış günlerle dolu...ufak tefek şeyleri sorun etmemeli  O0 teşekkürler paylaşım için

E

_eslem_

Kullanıcı
28 Eki 2010
En iyi cevaplar
0
0
Korsan' Alıntı:
Hayattan geriye kalanlara değer biçiyorum azar azar. Du bakalım..
Kendisi pek bi değersiz vesselam. Zen rahipliğine soyunmama hiç gerek yok..
ilginç bir  yaklaşım ???
yaratılan  herşey Yaratanın verdiği  ölçüde  değerlidir.
neyin ne kadar  farkındaysak  yüklediğimiz  anlamda  verdiğimiz  değerde  o ölçüde değişiyor bence

ünlü bir filozofta  "hayata yeniden başlamış  olsam  saniyelerin nabzını  tutardım" diyor
paylaşım için teşekkürler