E
etki84
Kullanıcı
dün başımdan geçen bir olayı sizinle paylaşmak istiyorum, öğrenciğim ve yurtta kalıyorum arkadaşlarla biraz caddede dolaştıktan sonra yurda geldik.çok yorgun olduğumuz için hepimiz hemen yattık.oda da diğer arkadaşlarımız tatile gittikleri için 4 kişi kalmıştık.hemen uyumuşuz hepimiz yarın ne yapacağımıza çoktan karar bile vermişitik.saat gece iki buçuk arkadaşımın beni hırpalamasıyla zor uyandım.burnumuza yoğun bir duman kokusu geldi.dışardan yoğun bir gürültü vardı.camdan dışarıya baktığımda yurtta sadece bizim kaldığımızı gördüm.yurdun mutfağı yanmıştı elektrik kaçağı yüzünden.apar topar nasıl hazırlandığımızı bilmiyorum.eğer bir başka arkadaş,beni uyandıran arkadaşı aramasaydı(onun da uykusu çok ağırdır)belki de şuan burda bu yazıları yazamayacaktım.tekrar tekrar ALLAH’ıma dua ettim.şükürler olsun şuan hayattayım.
biz insanoğlu sanki herşeyimiz garantiymiş gibi yarın ne olacağımızı bile bilmeden hep bu dünya için planlar yapıp nasıl daha iyi bir mevki sahibi vs oluruz düşüncesiyle var gücümüzle çalışırız,hep şunu merak ediyorum.niye hep bu tür olaylar başına geldikten sonra insanlar bişeyleri değiştirmeye çalışırda daha önce çalışmaz?
biz insanoğlu sanki herşeyimiz garantiymiş gibi yarın ne olacağımızı bile bilmeden hep bu dünya için planlar yapıp nasıl daha iyi bir mevki sahibi vs oluruz düşüncesiyle var gücümüzle çalışırız,hep şunu merak ediyorum.niye hep bu tür olaylar başına geldikten sonra insanlar bişeyleri değiştirmeye çalışırda daha önce çalışmaz?