Safari' Alıntı:Ben şunu anladım.
(sosyal yaşamda) Çok gülen insanın, büyük bi çoğunun, ok derdi vardır.
Aynen 1 : Gözlemledim ve sana katılıyorum Safari
Aynen 2 : Ben de öyleyim
Safari' Alıntı:Ben şunu anladım.
Bununla ilgili bir kaç anım var insanlar yaşadıkları olaylardan olumsuz etkileniyorsa bazı şeyleri daha net anlayabiliyor.. Bu durumda gözlemlerinde doğru şeyler tespit ediyor.. diye düşünüyorum.dideM' Alıntı:Safari' Alıntı:Ben şunu anladım.
(sosyal yaşamda) Çok gülen insanın, büyük bi çoğunun, çok derdi vardır.
Aynen 2 : Ben de öyleyim![]()
bende aynen katılıyorum size tşkSafari' Alıntı:Bununla ilgili bir kaç anım var insanlar yaşadıkları olaylardan olumsuz etkileniyorsa bazı şeyleri daha net anlayabiliyor.. Bu durumda gözlemlerinde doğru şeyler tespit ediyor.. diye düşünüyorum.dideM' Alıntı:Safari' Alıntı:Ben şunu anladım.
(sosyal yaşamda) Çok gülen insanın, büyük bi çoğunun, çok derdi vardır.
dideM' Alıntı:Safari' Alıntı:Ben şunu anladım.
Safari' Alıntı:belkide dışarıdakiler onu mutsuz gördüğünde olacaklardan korkuyordur.. Evet psikolojik fakat ßende çok yaşadım bunu..
Safari' Alıntı:belkide dışarıdakiler onu mutsuz gördüğünde olacaklardan korkuyordur.. Evet psikolojik fakat ßende çok yaşadım bunu..
Safari' Alıntı:ßenim sorunlarımdan onlara ne! dermişcesine..
payro' Alıntı:Kendine bir kasa yap,her parçasına dikkalice sekil ver.Yapabildigince saglam oldugundan emin ol.!!Tüm dertlerini ona koy;içinden acılar içtigin,her kupayı onun içinde sakla.Tüm kalp ve her türlü agrıları içine kilitle ve sonra kapagın üstüne oturup GÜL...
Saygılarımla;

Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.