D
dideM
Kullanıcı
Aynen 1 : Gözlemledim ve sana katılıyorum SafariSafari' Alıntı:Ben şunu anladım.
(sosyal yaşamda) Çok gülen insanın, büyük bi çoğunun, ok derdi vardır.
Aynen 2 : Ben de öyleyim
Aynen 1 : Gözlemledim ve sana katılıyorum SafariSafari' Alıntı:Ben şunu anladım.
Bununla ilgili bir kaç anım var insanlar yaşadıkları olaylardan olumsuz etkileniyorsa bazı şeyleri daha net anlayabiliyor.. Bu durumda gözlemlerinde doğru şeyler tespit ediyor.. diye düşünüyorum.dideM' Alıntı:Aynen 1 : Gözlemledim ve sana katılıyorum SafariSafari' Alıntı:Ben şunu anladım.
(sosyal yaşamda) Çok gülen insanın, büyük bi çoğunun, çok derdi vardır.
bende aynen katılıyorum size tşkSafari' Alıntı:Bununla ilgili bir kaç anım var insanlar yaşadıkları olaylardan olumsuz etkileniyorsa bazı şeyleri daha net anlayabiliyor.. Bu durumda gözlemlerinde doğru şeyler tespit ediyor.. diye düşünüyorum.dideM' Alıntı:Aynen 1 : Gözlemledim ve sana katılıyorum SafariSafari' Alıntı:Ben şunu anladım.
(sosyal yaşamda) Çok gülen insanın, büyük bi çoğunun, çok derdi vardır.
bence de öyle..dideM' Alıntı:Aynen 1 : Gözlemledim ve sana katılıyorum SafariSafari' Alıntı:Ben şunu anladım.
evtt..Safari' Alıntı:belkide dışarıdakiler onu mutsuz gördüğünde olacaklardan korkuyordur.. Evet psikolojik fakat ßende çok yaşadım bunu..
Yani başkaları için kendinden fedakarlık mı?Safari' Alıntı:belkide dışarıdakiler onu mutsuz gördüğünde olacaklardan korkuyordur.. Evet psikolojik fakat ßende çok yaşadım bunu..
E bu yaşamı paylaşmamak? Ya da dostlarına tam olarak güvenmemek aslında?Safari' Alıntı:ßenim sorunlarımdan onlara ne! dermişcesine..
Keşke bunu başarabilsek ve hayatımızdaki tüm olumsuz yanları böyle hapsedip gülümseyebilsek.payro' Alıntı:Kendine bir kasa yap,her parçasına dikkalice sekil ver.Yapabildigince saglam oldugundan emin ol.!!Tüm dertlerini ona koy;içinden acılar içtigin,her kupayı onun içinde sakla.Tüm kalp ve her türlü agrıları içine kilitle ve sonra kapagın üstüne oturup GÜL...
Saygılarımla;