Hayata Dair

• Konbuyu başlatan FADİME TASTAN
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Kişisel Gelişim Yazıları kategorisinde FADİME TASTAN tarafından oluşturulan Hayata Dair başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 8,370 kez görüntülenmiş, 29 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Kişisel Gelişim Yazıları
Konu Başlığı Hayata Dair
Konbuyu başlatan FADİME TASTAN
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan nvzt43
K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Zynep' Alıntı:
Yav adminim konuları birleştirmek için yukarıya taşıyayımda aramada zorlanmayayım dedim.
Ondan bu smilee konuyu görünür kılmak maksadı ile.
Birleşimden sonra silmeyi unutmuşum.
Özür dilerim.

Konuya gelince fazlası üle okudum konuyu :)
Tıkanıp kaldım diyeyim siz anlayın.

Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
M' Alıntı:
Kime ait peki bu yazı :)
efza' Alıntı:
M' Alıntı:
Can Dündara ait olmalı :)
Bu yazı Can Dündar'a ait değildir.
Kendi sitesinde "Sahte Can Dündar Yazıları" başlığı altında yer almaktadır. Yani internette dolaşan yazı Can Dündar'a maledilmiş, ancak kendisi tarafından yazının kendisine ait olmadığı açıklanmıştır.
Yazıyı ikinci kez paylaşan arkadaşımız ise yazıyı GÜLCİHAN ŞAHİN'in yazısı olarak yayınlamıştır.
Yazının Can Dündar'a ait olduğunu yazan arkadaşımızın konu altındaki Can Dündar imzası tarafımdan silinmiştir.
Teşekkürler.

M

M

Kullanıcı
31 Tem 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Zynep' Alıntı:
M' Alıntı:
efza' Alıntı:
M' Alıntı:
Can Dündara ait olmalı :)
Bu yazı Can Dündar'a ait değildir.
Kendi sitesinde "Sahte Can Dündar Yazıları" başlığı altında yer almaktadır. Yani internette dolaşan yazı Can Dündar'a maledilmiş, ancak kendisi tarafından yazının kendisine ait olmadığı açıklanmıştır.
Yazıyı ikinci kez paylaşan arkadaşımız ise yazıyı GÜLCİHAN ŞAHİN'in yazısı olarak yayınlamıştır.
Yazının Can Dündar'a ait olduğunu yazan arkadaşımızın konu altındaki Can Dündar imzası tarafımdan silinmiştir.
Teşekkürler.

Böyle oldugunu hiç bilmıyodum çook şaşırdım..yanlış anlaşılma için kusura bakmayın :) :-[