Hayata dair anılarınızı, anektodlarınızı burada paylaşabilirsiniz....

• Konbuyu başlatan su perisi
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Kim Ne Söylemiş? kategorisinde su perisi tarafından oluşturulan Hayata dair anılarınızı, anektodlarınızı burada paylaşabilirsiniz.... başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 10,043 kez görüntülenmiş, 27 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Kim Ne Söylemiş?
Konu Başlığı Hayata dair anılarınızı, anektodlarınızı burada paylaşabilirsiniz....
Konbuyu başlatan su perisi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan su perisi
S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Beklentileriniz ne kadar yüksek olursa hayal kırıklığıda  o kadar yüksek oluyor:)(Yaşanmıştır) :)

Beklentini yüksek tutmadığın yerde de,hayat size göz kırparak şaşırtıyor.. (Yaşanmıştır)  :)

Birde şöyle söylim,mutluluk hiç beklemedigin anda gelir,o yüzden beklemekden vazgeçin...an'ın keyfini çıkarın..

G

GulsahToptas

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
gulsaht.blogcu.com
Hayattan öğrendiğim( uzun zaman önce bildiğim ve paylaşmak istediğim)
Kim olursa olsun karşınızdaki size, siz kendinize saygı duyduğunuz ölçüde saygı göstermekte. Bunun için önce kendinize saygı duyun.

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Hayata dair anektod'lar :d Bir anektod'da ben yazayım bari.

Yıl 1983, mevsim ilk bahar :d
Malum dönem itibarı ile fazla çarpık bir eğitim sitemimiz var, çocukların eğitiminde en büyük etken 'Dayak'.
Bir sınıf arkadaşımız, bir sabah ders ortasında, fazlası ile eğitildi (Dayak)la, malum çocukta olsam serde mazlumun yanında durma var.
Bütün sınıfı tenefüste ikna edip derse girmemelerini istedim.
Hepsi katıldı bir kaç kız öğrenci hariç. Ne oldu ise eylemin başarısından sonra oldu :d Bizi zorla sınıfa soktular, sonrada sordular kim böle yapmanızı istedi diye, bütün sınıf hep bir agızdan, mustafa dedi :d
Dayakla eğitilen arkadaşımızda dahil :d
İşte afişe edildikten sonra, başta öğretmen,müdür muavini, müdür ve hademe sırasıyla beni eğittiler :d

Eve geldim, yalan yok kapanışı babam yapar diodum :d Babam  ne oldu dedi anlattım böle böle böle oldu, değdimi? dedi neden değmesin dedim, sen adam olman dedi :d o ay beni başka bir okula verdiler.
Hoş o okuldada rahat durmadım ama ne yapalım, sadede geleyim.

İnsanlara ragmen, insanlar için birşey yapılmazmış diye düşünmedim değil o zamanlar.Bunu düşünmeme rağmen aynı yolda devam ettim.
Belkide Babamın dediği oldu, ben adam olamadım... :d
Boş değil, zor da olsa hoş zamanlardı.
Anlatayım dedim, ne o öle sade filizofların hayatından anektodlar yayınlanıo. :d

E

ellff

Kullanıcı
19 Ağu 2008
En iyi cevaplar
0
0
Balıkesir
Bazı idealler o kadar değerlidir ki, o yolda mağlup olman bile zafer sayılır.  :)

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
ellff' Alıntı:
Bazı idealler o kadar değerlidir ki, o yolda mağlup olman bile zafer sayılır.  :)
Heeee, ben zafer kazandım o zaman. Ortada ganimet yok amma ne diyelim.
Fena tesbit değil vesselam.

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Bu gün kahvaltıda sohbeti geçen ve bizi güldüren bir anıyı sizlerle paylaşmak istiyorum..

Milli eğitim  burosunda çalışan Ahmet,Nöbet sırasında uyuya kalmış..Gecenin ilerleyen saatlerinde canı sıkılan amiri odaları gezerken Ahmet beyinde odasını ziyaret etmiş...Uyurken buldugu Ahmet beyin amiri omzuna yavaşca dokunarak uyandırır..ve can alıcı soruyu sorar :)

-Ne yapıyorsun Ahmet Bey ?

Ahmet neye uğradığını şaşırmış,gecenin bu saatinde amirinin ne işi var diye düşünürken hazır cevaplılıgı düşmüş oldugu ortamdan bir nebze olsun kurtarmış...

-Gözlerimi dinlendiriyorum amirim :)

O sıra yanındaki masada uyuyan Mehmet Beye uzanır eli amirin onada aynı soruyu sorar :)

-Ne yapıyorsun Mehmet Bey?

Mehmet Beyde şaşkınlığını üzerinden atamamış olacakki  bu ani baskından namaz kılıyor gibi yaparak" ALLAHU EKBER"  diyerek  namaza durmuş  ;D

Yukarda adı geçen kişi ve kuruluşların kişisel haklarına saygıdan dolayı değiştirilmiştir ama olay özüne sadık kalarak aktarılmıştır :)