Hayat bu kadar kolay olabilse...

su perisi

Kullanıcı
Sabah jimnastigimizi yapmak için "ÇALIŞTIR" komutuna tiklamak yetse...

* Isten güçten bunaldigimizda ESC'ye basarak herseyden kaçabilsek, biraz rahatladiktan sonra "Herhangi bir tusa basarak" geri dönebilsek...

* "EKLE/KALDIR"a girerek görmek istedigimiz herkesi hayatimiza dahil etsek, sevmedigimiz insanlari sonsuza kadar hayatimizdan çikarabilsek...

* Kafamizda binbir gürültü ugultu bizi allak bullak ettiginde hoparlörlerimizi kapatabilsek...

* Görünüsümüzde degisiklik yapmak istedigimiz zaman,"GÖRÜNÜM AYARLARI"ndan istedigimiz renkleri, inceligi,büyüklügü, uzunlugu seçebilsek...

* Esyalarimizi kaybettigimizde "BUL komutuna
tiklayarak evin her tarafini arayiversek..

* Ev isleri için de bir tiklamayla "YARDIM"a
ulasabilsek.. .

* Sigorta yaptirmaya ihtiyacimiz olmasa, kendi
kendimizin BACKUP'ini alabilsek ve yaralandigimizda hasar gören yerlerimizi yenileyebilsek...

alıntı...

keşke bu kadar kolay olsa hayat... ama o zamanda hiçbir şeyden tat alamayız en iyisi şuan olduğumuz gibi yaşamak.. teşekkürler :)

* Isten güçten bunaldigimizda ESC'ye basarak herseyden kaçabilsek, biraz rahatladiktan sonra "Herhangi bir tusa basarak" geri dönebilsek...

bunu yapmayı çok isterdim doğrusu ;)

bana vermeyin böyle bir kolaylık,bu kadar komutun arasına bir de RESET' lendiğimizi düşünmek istemezdim.. ;)

lilaslmn' Alıntı:
    bana vermeyin böyle bir kolaylık,bu kadar komutun arasına bir de RESET' lendiğimizi düşünmek istemezdim.. ;)

Bir film vardı "sil baştan" diye.. İstemediğin hatıraları sildiriyorsun,sonrasında bakaıyorki aslında onlarla birlikde mutsuz olsada,silindikten sonra büyük bir boşlukda hissediyor kendini,ve acıları tatlıları ile hayat yaşanmaya değerli...

Ev isleri için de bir tiklamayla "YARDIM"a
ulasabilsek.. .

Bak bu süper olurdu:)

emeğine sağlık ablası :)...

ama bu kadar kolay değil...emek harcamak gerekiyor ::) ::)

Geri